peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
tuula piippo
CONTRIBUTOR **

Maksusuunnitelman asetus

tekijä tuula piippo
Tila: Aktiivinen

- tämä on hieman vajallinen toiminto, koska kun teet asetuksen, et sitten mistään näe, että se on jollekin tehty. Esim. jos listaat laskuja, eräpäivä on se alkuperäinen eikä se, mikä maksusuunnitelmaan on asetettu. Aina pitää mennä sille laskulle ja maksusuunnitelman asetukseen, että löydät tehdyn muutoksen

5 kommenttia
Hanna Karhu
CONTRIBUTOR ***
tekijä Hanna Karhu
Entä jos laskunäkymään ottaisi sarakkeen Maksusuunnitelma näkyviin? Siinähän nimenomaan näkyy onko tehty maksusuunnitelmaa vai ei. Ja jos suunnitelma on tehty, on kyllä sanassa linkki joka avaa suunnitelman.
Miika Toivonen
CHAMPION ***
tekijä Miika Toivonen

Laskuluetteloon saa toki Näytä sarakkeet -> Maksutiedot -kohdasta sarakkeen Maksusuunnitelma, joka näyttää Kyllä/Ei. Kätevämpää olisi tietenkin jos eräpäivä olisi maksusuunnitelman mukainen ja siinä vieressä olisi joku huutomerkkipampula, jota hoveroimalla näkyisi tieto maksusuunitelmasta; milloin tehty, alkuperäinen eräpäivä, uusi eräpäivä. Esimerkiksi.

 

tuula piippo
CONTRIBUTOR **
tekijä tuula piippo

No tuo olisi ihan kannatettava idea. Listalta näkisi muutetut eräpäivät ja jos niitä on pahasti vanhentuneita, saisi ne poimittua helpommin sieltä jatkokäsittelyyn.

Veera Granbom1
CONTRIBUTOR ***
tekijä Veera Granbom1

Tämä olisi ihan oleellista. Niin lähtee hienosti maksumuikkarit myös näille keille on maksusuunnitelma sovittu, kun eräpäivä huutaa punaisella myyntireskontrassa. Perintäkieltokaan ei oikein tässä toimi, koska kyse ei ole asiakkaan kaikista laskuista vaan näistä nimenomaan sovituista.

Ida Ketola
CHAMPION ***
tekijä Ida Ketola

Tuo maksusuunnitelma-sarakkeen näkyviin laittaminen ratkaisee on kyllä ihan hyvä apu, mutta toivoisin lisäksi jonkinlaisia seurantatyökaluja. Esim.

1. maksusuunnitelmaan olisi kiva laittaa joku sanallinen kommentti, mitä/kuka/koska sovittu

2. lisäksi sisäinen liite esim. asiakkaan kuittauksesta tai annetusta tiedonannosta. Nyt se on vähän hankalasti toteutettavissa siten, että laskulle laittaa sisäisen liitteen, joka ei lähde laskun mukana.  

3. Sitten Tuo maksusuunnitelma-sarake voisi näyttää heti erät mitä on sovittu ja ehkä jopa jonkinlaisen kuittaustyökalun, että suunnitelmaa on noudatettu.