peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Ari Vänskä
CONTRIBUTOR ***

Myynnin hyvityslaskujen kohdistuksista oma status

tekijä Ari Vänskä
Tila: Backlogissa

Hei,

Kun Netvisorissa kohdistetaan hyvityslasku ja myyntilasku keskenään, laskujen status muuttuu "maksettu"-tilaan. Tähän olisi tarvetta omalle statukselle "hyvitetty".

Jos halutaan tutkia että onko asiakkaan laskut maksettu vai hyvitetty, ainoa tapa on mennä laskulle, ja sieltä suorituksen tositteelle tutkimaan kirjanpidon tilejä, onko siinä pankkitiliä vai myyntitosite käänteisenä. Asiakkaille tämä on hankalaa. Pitäisi selvemmin nähdä että lasku on mahdollisesti hyvitetty.

t.Ari

2 kommenttia
Taina Toikka
CHAMPION **
tekijä Taina Toikka

Ja automaattisesti jäisi jälki mikä veloituslasku on hyvitetty. Nyt sen tiedon ymmärtääkseni saa vain kirjoittamalla käsin esim. vapaa rivi ennen laskurivejä -kenttään.

Jos miettii käytäntöä, että avaat myyntilaskun (veloitus), valitset tee hyvityslasku -toiminnon niin eikös olisi loogista, että tämä toiminto suoraan tuottaisi tuon "hyvitetty" tiedon sekä ehkä jopa kohdistuksen. Koska nythän tuo kohdistuskin pitää käydä erikseen tekemässä.

Taas kerran mua saa neuvoa jos olen tehnyt asian turhan hankalasta, itseoppineella sellaisia tapoja voi olla Hymiö Silmänisku

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Ari ja Taina,

Tämä tulee muuttumaan toivottuun suuntaan meidän myyntilaskunäkymän uudistuksen myötä. Ensimmäinen versio myyntilaskusta on tarkoitus julkaista lähikuukausien aikana.