peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Myyntihyvityslaskun maksun kohdistus tiliotteella

tekijä Anonymous
Tila: Päällekkäinen idea

Hyvityslaskun maksun kohdistus on liian monimutkaista tiliotteelta. Tai siis, että sitä ei pysty tällä hetkellä suoraan kohdistamaan.

Kun maksun vierestä painaa "uuden myyntisuorituksen lisääminen", niin laskulistan vierestä ei voi valita "uusi suoritus" niin kuin normaalin myyntilaskun. Valikosta pitää painaa "kohdista", jolloin se tarjoaa asiakkaan muut myyntilaskut, joihin sen voi kohdistaa. Sitten klikataan "jos lasku on maksettu asiakkaalle, kirjaa suoritus". Seuraavassa näkymässä Netvisor ei tarjoa oikeaa pankkitiliä tai maksupäivää automaattisesti, joten se täytyy käydä tarkistamassa toisella välilehdellä. Sen jälkeen, kun suoritus on kirjattu, Netvisor avaa myyntisuoritustositteen sen sijaan, että palaisi tiliotteelle. Eli tiliote pitää käydä uudelleen etsimässä ja käydä linkittämässä tosite.

Miksei tähän saada samanlaista tekniikkaa, kuin normaalissa myyntisuorituksen kohdistuksessa?

4 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Ja, jos joku tähän on keksinyt paremman tavan, niin pliis kertokaa.

Jonna Iltanen
CONTRIBUTOR *
tekijä Jonna Iltanen

Itse en keksinyt muuta keinoa kun tällainen tapaus juuri tällä viikolla ensimmäist kertaa tuli vastaan.

Tuula Jehkonen
GURU ***
tekijä Tuula Jehkonen

Minunkin mielestä tämä on ihan sairaan hidasta. Näitä hyvityslaskuja vaan väkisinkin tulee ja kirjaaminen on tosi työlästä ja monimutkaista. Kun lähettäjältä aineisto useinkin tulee viitteellisenä (eli pystyvät ostoreskontrastaan laittamaan myös hyvityslaskut maksuun samalla tavalla kuin veloituslaskut) niin miksi ne eivät voi kuittaantua kuten veloituslaskutkin koska viite täsmää. Tätä vaan ihmettelen koska olen käyttänyt systeemiä jossa hyvitykset (osto ja myynti) käsitellään ihan samalla tavalla kuin veloituslaskut ja mitään ei tarvitse käsin kohdistella ja tämä järjestelmä oli käytössä silloisella työnantajallani yli 15 vuotta sitten; tuntuu että kivikaudelle on palattu vai onko tämä se digiloikka Hymiö Onnellinen Hymiö Onnellinen Hymiö Onnellinen

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Milja,

Suljen tämän dublikaattina. Tämä etenee tämän toiveen kautta. TILIOTTEELTA MYYNTILASKUN (HYVITYS) KUITTAUS