peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Myyntilaskujen jaksotustyökalu

Tila: Toteutettu

Myyntilaskua tehdessä sama jaksotuksen teko mahdollisuus kuin ostolaskupuolella. Eli myyntilaskun voisi jakaa tuotoksi vaikka seuraavalle kuudelle kuukaudelle.

14 kommenttia

Ja mieluusti vielä niin, että 1) käyttäjä voi valita jaksottaako koko laskun vai osan laskuriveistä ja 2) jaksotuksista muodostuu automaattisesti seurantakohde esim. ML-tositteen selitteellä.

Hei,

Toteutamme tämän myyntiosion uudistuksen yhteydessä. Myyntiosio uudistetaan vaiheittain siten, että Q2-2016 pyrimme saamaan ensimmäiset uudistukset käyttäjille. Emme ole vielä tätä ideaa aikatauluttaneet, mutta tulemme sen toteuttamaan.

Kiitos taas hyvästä ideasta ja myös kiitos äänestäneille.

T: Janne

Hei,

Valitettavasti uudistuksemme on alkuperäisestä aikataulusta myöhässä. Edelleen myyntilaskujen jaksotus on priorisoitu myyntiosion ensimmäisen vaiheen uudistuksiin.

T: Janne

CHAMPION ***

Hei,

Onko tähän tarkempaa aikataulua, tarvetta olisi ja nykyisellään täytyy excelillä näitä laskea auki.

Tuo laskurivikohtainen jaksotus on erittäin tarpeellinen toiminto tähän ja ilman sitä tämä jää vajaaksi ominaisuuksiltaan. Tsekatkaa P alkuisen kilpailijan softasta, se on kohtalaisen hyvin toteutettu siinä.

CONTRIBUTOR *

Hei,

tälle asialle olisi hyvä saada specsit, eli tullaanko toteuttamaan laskukohtaisena vaiko laskurivikohtaisena ja tarkemmalle aikataulullekin olisi tarvetta. Koska pystytte antamaan specsit ja aikataulun?

Toivoisin toki ehdottomasti tuoterivikohtaista toteutusta ja toki heti, tai mahdollisimman nopeasti Hymiö Onnellinen

Miten tämä homma etenee?

Tähän vielä kommenttina, että jaksotusta pitää pystyä helposti myös korjaamaan.

esim. jos alkuperäinen myyntilasku on tiliöity väärälle myyntitilille -> "alkuperäinen" jaksotus menee myös tälle väärälle tilille.

Kun myyntilaskun tili korjataan, pitää jaksotus myös korjaantua helposti.

Hei Kirsi,

Valitettavasti tuo myyntilaskun uudistaminen on siirtynyt tässä matkan varrella ja näillä näkymin se päästään aloittamaan vasta keväällä. Näin ollen arvio tuon valmistumisesta on vuoden 2017 loppupuolella.

Aikataulupäivitys jaksotustyökalulle.

Pääsemme aloittamaan myyntilaskun uudistamista vasta nyt ja tämän valmiiksi saaminen on edellytys jaksotustyökalulle. Näin ollen jaksotustyökalu saadaan toteutettua vasta 2018 alkupuolella.

CONTRIBUTOR ***

Hei,

Onko tämä myyntilaskujen jaksotustyökalu jo tullut tuotantoon?

Hei Karina,

Ei ole vielä. Myyntilaskun julkaisu on tammi-helmikuun aikana ja tämän jälkeen päästään vasta tarkentamaan tuon jaksotustyökalun julkaisuajankohtaa.

CHAMPION *

onkos tähän tullut mitään uutta? Ja tuleeko tuo toimimaan automaattisesti?

Meillä case on se, että lähetämme vuokralaskuja asiakkaille, jolloin myynnit tulisi jaksottaa oikeille kuukausille. Laskuaineisto tuupataan APIen kautta netvisoriin, josta se sitten lähetetään asiakkaille. Eli jaksotuksen pitäisi toimia automaattisesti, jotta siitä on meille iloa. Hymiö Onnellinen

Moi Frank,

Aikatauluun ei ole tarkennusta vielä. Tarkoitus on että jaksotukset onnistuvat sekä käyttöliittymästä että rajapinnasta. Itse asiassa rajapinnan kautta tuo jaksotus voidaan tehdä jo nyt. Ohje löytyy täältä  Resurssit - Myyntilaskut, -tilaukset ja hyvityslaskut – Netvisor tukiportaali  kohdasta "salesinvoiceaccrual".

Lisätietoja voi kysellä meidän tuesta.

Hei,

 

Tämä ominaisuus julkaistaan tänään 4.7. viikkojulkaisun yhteydessä. Tarkemmat tiedot blogissa: https://community.visma.com/t5/Netvisor-uutiset/Myyntilaskun-jaksottaminen-nyt-mahdollista-suoraan/b...