peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Annukka Hakkarainen
CHAMPION *

Myyntilaskujen jaksotustyökalu

tekijä Annukka Hakkarainen
Tila: Toteutettu

Myyntilaskua tehdessä sama jaksotuksen teko mahdollisuus kuin ostolaskupuolella. Eli myyntilaskun voisi jakaa tuotoksi vaikka seuraavalle kuudelle kuukaudelle.

14 kommenttia
tekijä Heidi Strandén

Ja mieluusti vielä niin, että 1) käyttäjä voi valita jaksottaako koko laskun vai osan laskuriveistä ja 2) jaksotuksista muodostuu automaattisesti seurantakohde esim. ML-tositteen selitteellä.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

Toteutamme tämän myyntiosion uudistuksen yhteydessä. Myyntiosio uudistetaan vaiheittain siten, että Q2-2016 pyrimme saamaan ensimmäiset uudistukset käyttäjille. Emme ole vielä tätä ideaa aikatauluttaneet, mutta tulemme sen toteuttamaan.

Kiitos taas hyvästä ideasta ja myös kiitos äänestäneille.

T: Janne

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

Valitettavasti uudistuksemme on alkuperäisestä aikataulusta myöhässä. Edelleen myyntilaskujen jaksotus on priorisoitu myyntiosion ensimmäisen vaiheen uudistuksiin.

T: Janne

Pasi Tasanen
CHAMPION ***
tekijä Pasi Tasanen

Hei,

Onko tähän tarkempaa aikataulua, tarvetta olisi ja nykyisellään täytyy excelillä näitä laskea auki.

Tuo laskurivikohtainen jaksotus on erittäin tarpeellinen toiminto tähän ja ilman sitä tämä jää vajaaksi ominaisuuksiltaan. Tsekatkaa P alkuisen kilpailijan softasta, se on kohtalaisen hyvin toteutettu siinä.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

tälle asialle olisi hyvä saada specsit, eli tullaanko toteuttamaan laskukohtaisena vaiko laskurivikohtaisena ja tarkemmalle aikataulullekin olisi tarvetta. Koska pystytte antamaan specsit ja aikataulun?

Toivoisin toki ehdottomasti tuoterivikohtaista toteutusta ja toki heti, tai mahdollisimman nopeasti Hymiö Onnellinen

Kirsi Palmroos
GURU **
tekijä Kirsi Palmroos

Miten tämä homma etenee?

Kirsi Palmroos
GURU **
tekijä Kirsi Palmroos

Tähän vielä kommenttina, että jaksotusta pitää pystyä helposti myös korjaamaan.

esim. jos alkuperäinen myyntilasku on tiliöity väärälle myyntitilille -> "alkuperäinen" jaksotus menee myös tälle väärälle tilille.

Kun myyntilaskun tili korjataan, pitää jaksotus myös korjaantua helposti.

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Kirsi,

Valitettavasti tuo myyntilaskun uudistaminen on siirtynyt tässä matkan varrella ja näillä näkymin se päästään aloittamaan vasta keväällä. Näin ollen arvio tuon valmistumisesta on vuoden 2017 loppupuolella.

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Aikataulupäivitys jaksotustyökalulle.

Pääsemme aloittamaan myyntilaskun uudistamista vasta nyt ja tämän valmiiksi saaminen on edellytys jaksotustyökalulle. Näin ollen jaksotustyökalu saadaan toteutettua vasta 2018 alkupuolella.

Karina3
CONTRIBUTOR ***
tekijä Karina3

Hei,

Onko tämä myyntilaskujen jaksotustyökalu jo tullut tuotantoon?

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Karina,

Ei ole vielä. Myyntilaskun julkaisu on tammi-helmikuun aikana ja tämän jälkeen päästään vasta tarkentamaan tuon jaksotustyökalun julkaisuajankohtaa.

Frank Russi
CHAMPION *
tekijä Frank Russi

onkos tähän tullut mitään uutta? Ja tuleeko tuo toimimaan automaattisesti?

Meillä case on se, että lähetämme vuokralaskuja asiakkaille, jolloin myynnit tulisi jaksottaa oikeille kuukausille. Laskuaineisto tuupataan APIen kautta netvisoriin, josta se sitten lähetetään asiakkaille. Eli jaksotuksen pitäisi toimia automaattisesti, jotta siitä on meille iloa. Hymiö Onnellinen

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Moi Frank,

Aikatauluun ei ole tarkennusta vielä. Tarkoitus on että jaksotukset onnistuvat sekä käyttöliittymästä että rajapinnasta. Itse asiassa rajapinnan kautta tuo jaksotus voidaan tehdä jo nyt. Ohje löytyy täältä  Resurssit - Myyntilaskut, -tilaukset ja hyvityslaskut – Netvisor tukiportaali  kohdasta "salesinvoiceaccrual".

Lisätietoja voi kysellä meidän tuesta.

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei,

 

Tämä ominaisuus julkaistaan tänään 4.7. viikkojulkaisun yhteydessä. Tarkemmat tiedot blogissa: https://community.visma.com/t5/Netvisor-uutiset/Myyntilaskun-jaksottaminen-nyt-mahdollista-suoraan/b...