Anonymous
Entinen jäsen

Myyntilaskun liitteen tulostuminen laskukopiolle mukaan

tekijä Anonymous
Tila: Käsittelyssä

Olisi hyvä, että laskua uudelleen tulostaessa paikallisena tulostuksena liitetiedosto tulostuisi aina mukaan samaan tiedostoon ( myyntilaskuluettelo-tulosta laskuina).

Nyt jos tulostat myyntilaskuluettelosta laskun uudelleen lähetyksen jälkeen, ei liite tulostu mukaan jos se on lähetetty verkkolaskun liitetiedostona.

Liite tulostuu mukaan, jos lasku ei ole lähtenyt verkkolaskuna (eli esim. e-kirje).

Tätä ominaisuutta tarvittaisiin yrityksessämme, sillä toiminnanjohtajat jotka vastaavat laskutuksesta tarvitsevat usein laskukopioita jo tehdyistä laskuista ja vasta liitteeltä he näkevät laskun todellisen sisällön. Nyt nuo liitteet verkkolaskujen osalta joudutaan tallentamaan manuaalisesti. Ongelma on noussut yrityksessä pintaan laskutusohjelman muutoksen vuoksi,sillä nykyisessä järjestelmässä laskut muodostuvat vasta Netvisorissa eikä näin laskutusjärjestelmään palaudu tietoa laskunumerosta josta laskuttaja voisi selvittää asiaa.

Toiveena olisi, että myös muistutuslaskua lähettäessä liite tulostuisi aina mukaan.

2 kommenttia
Minna Apilainen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Minna Apilainen

Hei,

onko tämä idea mennyt eteenpäin?

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Elina,

 

Ensisijaisesti kysymys että miksi toiminnanjohtajat eivät käy itse Netvisorissa katsomassa laskuja? Vai onko tässä syynä se, että heille ei haluta näyttää kuin tietyt laskut (esim. yksittäinen joukkue) ja Netvisoriin tullessaan he siis näkisivät liikaa?

 

Viime kesänä julkaistun uuden myyntilaskun myötä tuota liitekäsittelyä kyllä paransimme, mutta tähän asiaan ei vielä muutosta siinä yhteydessä tehty. Katsomme tätä tulevan kehitystyön yhteydessä.