peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Myyntipaikka näkyviin valmistuskirjaukseen

Tila: Aktiivinen

Olemme saaneet FSSC 22000 elintarviketurvallisuussertifikaatin, joka edellyttää takaisinvetoharjoituksen tekemistä vuosittain. Tätä harjoitusta tehdessä olemme törmänneet ongelmaan, että varastonhallinta ei tue tämän tyyppistä tietojen hakua. Ko. tuotteen valmistuskirjauksesta näkee kyllä myyntimäärät kätevästi, mutta myyntipaikat ovat linkin takana. Myyntipaikkatiedon voisi lisätä yhtenä valinnaisena sarakkeena taulukkoon, jolloin riittävän tiedon saisi yhdellä silmäyksellä ja taulukko olisi helppo tallentaa tai tulostaa. Nykyisellään joka rivi on avattava ja kirjattava manuaalisesti jonnekin.

Jos todellinen takaisinvetotilanne tulisi, olisi toimittava nopeasti ja tiedotettava asiakkaita, mutta Netvisor ei tällaisenaan valitettavasti tue tätä. Myyntipaikkojen yhteystietojen löytäminen on toinen steppi. Nyt ne toki löytää Asiakaslistauksen kautta laajennetulla haulla, mutta aika hidas ja kankea on tämäkin toiminto, jos kyseessä on useampi tuote.

1 kommentti

Samaan aiheeseen liittyen, kun selvittää, mitä muita eriä on valmistettu ko. materiaalista eränumerot saa näkyviin Asiayhteys-sarakkeeseen (kun eränumero kirjataan valmistuskirjauksessa viitteeksi), mutta nämä tiedot eivät tallennu Excel-taulukkoon. Eränumero-sarakkeen käyttö ei mielestäni paranna asiaa. Emme ole sitä tosin käyttäneetkään, mutta kokeilun mukaan eränumero ei tule näkyviin esim. hankintakirjaus-sivulla, josta näkee mihin eriin raaka-ainetta on käytetty.