peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Myyntireskontranäkymään merkintä "käsittelyssä" tms

tekijä Anonymous
Tila: Backlogissa

Hei,

välitän asiakkaalta tulevan ehdotuksen, koskien myyntireskontranäkymää. Asiakasyritykseni liikuttaa hyvin suurta määrää myyntilaskuja ja saatavien hallinta on haasteellista. Yrityksellä on tarpeen aktiivisesti muistuttaa asiakkaitaan myöhässä olevista laskuista.

Ongelma on että joskus laskuissa on jotain epäselvää eikä laskujen laittaminen perintään ole suotavaa. Niinpä toive olisi että myyntireskontranäkymässä olisi jonkinlainen liputusmahdollisuus minkä avulla olisi mahdollista esim. merkitä laskut niin ettei niitä oikopäätä tulisi laitettua perintään. Tämä voisi olla jokin yksinkertainen merkintä kuten esim. sähköpostissa on mahdollista merkitä posteja tähdellisiksi/tärkeiksi yms.

2 kommenttia
Taru Heinonen
CHAMPION ***
tekijä Taru Heinonen

Hyvä idea ja koskee myös yrityksiä joissa laskuja käsittelee useampi henkilö. Tällöin informaatio laskun "selvityksessä olemisesta" ei välttämättä aina siirry joten ohjelmassa oleva tieto olisi helppo ratkaisu kiusallisiin tilanteisiin. Laskun tilan päivityksen kautta tämä voisi kenties onnistua helpoiten jos siellä olisi kenties vain manuaalisesti muutettavissa oleva "selvityksessä" -tila.

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Veli-Pekka,

Olemme uudistamassa juuri myyntilaskunäkymäämme ja sen jälkeen myös saatavienvalvontaprosessia tullaan automatisoimaan. Tämä muutos tullaan tekemään näiden töiden yhteydessä viimeistään 2018 aikana.