peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Anonymous
Ei sovellu

Myyntisuoritusten käsittelytapojen hallinta mahdolliseksi

Tila: Arkistoitu

Myyntisosion puolella olisi hyvä, jos saisi lisättyä uusia myyntisuoritusten käsittetapoja. Esimerkkinä factoringkulun kirjaaminen automaattisesti alvin kera. Nyt joudun kirjaamaan vajaan suorituksen pyöristyseroihin ja sen jälkeen muokkaamaan tositetta kirjaten factoringkulut ja alvin.

Maksutapoja pystyy luomaan itse uusia, joka jo nopeuttaa työtä, niin voisi luulla, että saman tekniikan voisi hyödyntää suoritusten käsittelytavoissa.

3 kommenttia

Hei Milja,

Mikäli teemme uusia suoritusten käsittelytapoja niin se tarkoittaa että aineiston on tultava meille tietyssä muodossa jotta automaattinen käsittely olisi mahdollista. Otit tässä esimerkiksi tuon factroingin ja näissä on ongelmana on se, että käytännössä kaikilta rahoituslaitoksilta tämä aineisto tulee meille erilaisena. Näin ollen joutuisimme rakentamaan jokaiselle rahoituslaitokselle oman tavan käsitellä heiltä tulevaa aineistoa ja tähän emme halua lähteä sen monimutkaisuuden ja ylläpidon takia.

Eli jos joku päivä pääsemme rahoituslaitosten kanssa yhteisymmärrykseen siitä miten aineistoa meille toimitetaan, niin silloin voimme palata tämän aiheen pariin ja etsiä sopivan ratkaisun.

Anonymous
Ei sovellu

Moi. En tarkoittanut, että Netvisor tekisi tuon automaattiseksi vaan, kun vajaa suoritus tulee, niin manuaalisesti voisi kirjata erotuksen haluamalleen tilille.

Hei Milja,

Kävimme tämän tarkennuksen myös läpi ja tulimme siihen lopputulokseen että toistaiseksi emme tätä toteuta. Idea on kuitenkin toteutuskelpoinen ja voimme palata tähän myöhemmin.