peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CHAMPION *

Myyntitilauksen seuranta ja raportointi paremmaksi

Tila: Aktiivinen

Hei,

Laitan heti kättelyyn vanhan arkistoidun idean, jolla on juuret vuodessa 2017, mutta toiveita tullut vielä vuoden sisään: https://community.visma.com/t5/Netvisor-ideointi/Myyntitilausriveille-rivikohtaiset-toimituspaivat/i...

En usko, että myyntitilauksille rivikohtainen toimituspäivä on poistunut tarpeista. Lisäksi siellä oli hyviä ja tuoreita ehdotuksia raportoinnista. Meillä asiakkailla olisi tarve myös parempaan raportointiin. 

 

Nyt esim. proformia ei pysty seuraamaan mitenkään, sillä tilauksen tulostus ja tila näkyy samanlaisena oli se sitten lähete, tilausvahvistus tai proforma. Nyt asiakkaan on todella työläs seurata mitkä toimitukset voidaan lähettää ja laskuttaa loppuun ja tätä tehdäänkin paperilla, mikä on aika koomista ottaen huomioon minkälaista ohjelmaa he käyttävät. 

 

Myynnin raportteja toivoisin myös kehitettävän, että saisi tarkempaa dataa myyntitilauksen kierrosta tilauksesta, toimitukseen, laskutukseen ja maksuun. Myös kiinnostaisi tietää myyjäkohtaisesti paljonko myyjä tekee tilauksia ja minkä arvoisia tilaukset ovat keskimäärin, koska laskullehan nämä saattaa päätyä vain yhtenä könttänä.