peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Myyntitilausnäkymään sarakkeiden valinta mahdolliseksi

tekijä Anonymous
Tila: Backlogissa

Ostoreskontranäkymässä ja ostolaskuluettelossa pystyy valitsemaan mitä sarakkeita näkyy. Saisiko samat toiminnot tilauspuolelle! Nyt ei näy tilauksella mitään selitettä ja on vaikea erottaa saman asiakkaan tilauksia toisistaan, joutuu avaamaan tilaukset.

5 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Milloin tulossa, helpottaisi todella paljon?

Katri Achrén
CONTRIBUTOR ***
tekijä Katri Achrén

Nyt esimerkiksi Ruotsin kruunuina syötetyt myyntitilaukset näkyvät avoimet myyntitilaukset -listassa eurojen seassa. Tilausten yhteissumma on täten väärä, koska Netvisor käsittelee kruunut euroina, eikä "kurssattuna" summana.

Katri Achrén
CONTRIBUTOR ***
tekijä Katri Achrén

Ja lisäyksenä vielä tähän: myyntitilauksissa olisi hyvä, että luetteloissa voisi valita näytettäväksi tilauksen summan alvittomana. Tai että alvittomat summat olisivat oletus, mielummin kuin alvilliset tilaussummat.

Maarit Hulkko
CONTRIBUTOR ***
tekijä Maarit Hulkko

Myyntitilausnäkymän päivitys olisi kyllä nyt hyvä juttu saada!

Meillä sama ongelma Tiina Savolaisen kanssa. Samalle asiakkaalle kymmeniä tilauksia ja niiden selaaminen on aika työlästä, että löytää oikean. Meillä kun on monta tarjouksien/tilauksien tekijää.

Lisäksi, klikattaessa tilaus, voisi ohjelma oikeasti mennä tilauksiin.

Vastaattehan aikataulusta pikaisesti!

Hyvää kevättä kaikille!

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei,

Ominaisuus on tulossa kun ehdimme myyntiosion uudistamisessa niin pitkälle. Tänä vuonna aika tulee menemään myyntilaskukäsittelyn uudistamisessa, joten myyntitilauksen ja niiden listausnäkymien uudistamiseen päässemme vasta 2018 aikana.