peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

Myyntitilausriveille rivikohtaiset toimituspäivät

Tila: Arkistoitu

Hei,

Myyntitilausriveille pitäisi saada rivikohtaiset toimituspäivät ja näiden päivien perusteella pitäisi saada raportit niin toimitettavista tilauksista, kuin kassavirran kannaltakin.

Lisäksi tämä mahdollistaisi oikean infon antamisen laskutukseen, nyt tällainen osatoimitettu tilaus ei "tipu" laskuttamattomat tilaukset näkymään.

Satu

8 kommenttia
CONTRIBUTOR *

Kyllä, täsmälleen samaa mieltä. Rivikohtaiset toimituspäivät tarvitaan.

Samaa asiaa sivuten, olisi hienoa jos tilauskannasta saisi rivikohtaisesti ajettua ns projektitoimituskalenterin - exeliin, pdf:ksi tai vaikka näytölle. Tällä pääsisi eroon parista exelistä ja projektinohjaustyökalusta. Hieman rasittavaa aikatauluttaa töitä erikseen.

Hei Satu ja Pasi,

Arkistoin idean sillä se on ollut pitkään avoinna ilman suurempaa kannatusta. Olemme näillä näkymin uudistamassa meidän myyntitilauskäsittelyä loppuvuodesta 2018 tai vuoden 2019 aikana. Tällöin toimitukset voidaan käsitellä samalla tavalla rivikohtaisesti kuin ostotilauksissa, joten parannusta tähän on tulossa.

CONTRIBUTOR ***

Moi!

Onkos tämän tilanne kehitysputkessa millainen? Rivikohtainen toimituspäivä kiinnostaisi kovasti täälläkin. Koemme hyvin kankeaksi yhden toimituspäivän per myyntitilaus.

Hei Riikka,

Näyttää hyvin vahvasti siltä että tätä päästään aloittamaan vasta vuoden 2019 aikana.

CONTRIBUTOR **

Rivikohtaisia toimituspäiviä kaipaillaan myös täällä! 

 

Alla vielä asiakkaamme esiin nostamia toiveita tähän liittyen:

  • mahdollisuus luoda proforma/lähetyslista vain osalle tuotteista, jos on osatoimitus --> nyt täytyy luoda käsin excelissä
  • pitäisi voida saada ulos raportti, joka kertoo toimitettavien myyntitilausten määrän rivin toimituspäivän mukaan
  • vaikka osa on laskutettu edellisenä VUONNA, niin näkyy koko tilauksen summa seuraavalla kuulla koska tilauksella voi olla vain yksi toimituspäivä --> mahdotonta raportoida Netvisorin kautta
CONTRIBUTOR *

tälle olisi kyllä todellinen tarve! hassua käyttää tarkoitukseen tehtyä ohjelmistoa ja seurata sitä paperikansiossa.

CONTRIBUTOR **

Meillä myös tarvetta tähän

CHAMPION **

tätä ehdotusta herätelty ja muokattu uudelleen eloon; https://community.visma.com/t5/Netvisor-ideointi/Myyntitilauksen-seuranta-ja-raportointi-paremmaksi/... 

käykää tykkäämässä ja kommentoimassa 🙂