peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Satu Rämäkkö
CONTRIBUTOR **

Netvisorin HRM matkalaskun päivärahalaskurin lisäasetukset

tekijä Satu Rämäkkö
Tila: Käsittelyssä

Netvisorin HRM matkalaskun päivärahalaskurin osiossa on lisäasetukset, jonne voidaan merkitään rasti "sisältää ruuan". Verottajan ohjeen mukaan kokopäiväraha puolittuu kahdesta tarjotusta ruuasta ja puolipäiväraha yhdestä tarjotusta ruuasta. Nyt tuolla lisäasetuksissa ei ole mahdollisuutta merkitä tarjottujen ruokien määrää, työntekijät merkkaavat automaattisesti vain ruksin, kun he ovat saaneet yhdenkin ruuan. Ohjelma puolestaa puolittaa välittömästi myös kokopäivärahan. Ongelma muodostuu myös tilanteessa, jossa matka on esim. useamman päivän ja vain yhtenä päivänä tarjoilu, ohjelma puolittaa päivärahan kaikilta päiviltä. Onko tähän mahdollista saada parannusta?

1 kommentti
tekijä Sini Alamäki

"Sisältää ruuan" on kieltämättä kimurantti termi. Varsinkin kun päivärahan määrä puolittuu myös yhdestä ruuasta, jos kyseessä on osapäiväraha. Pohdimme saisimmeko tähän enemmän ohjausta käyttäjän suuntaan.

Päivärahalaskurissa erilaiset käsittelyt voidaan ketjuttaa ja antaa näille erilaisia tietoja esim. juuri ruuan suhteen valitsemalla "Lisää uusi sijainti". Tällöin kunkin aikavälin osalta voidaan kertoa juuri tätä koskevat tiedot.