peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
GURU ***

OTSIKOIDEN NÄKYVYYS

Tila: Käsittelyssä

Onko mahdollista että sekä rivi- ja sarakeotsikot säilyisivät paikallaan kun mitä tahansa raporttia selaa näytöltä?

Kun on paljon kustannuspaikkoja niin monesti tulee tilanne että koko näyttö on täynnä numeroita mutta kun otsikot puuttuvat niin luvut eivät kerro mitään.

3 kommenttia

Hei, Tuula!

Erittäin hyvä huomio! Olemme huomanneet, että tälle ominaisuudelle on tarvetta ja aloittaneet jo suunnittelutyön. Osaatko sanoa, millä raporteilla tälläiselle ominaisuudelle olisi erityisesti tarvetta?

Ystävällisin terveisin,

Maija

GURU ***

Hei

Hieno homma että on työn alla.

Toivoisin että yläotsikot olisivat paikallaan tuloslaskelmalla ja taseella. Siellähän pitää muistaa että toisella viimeisin tilanne on oikeassa laidassa ja toisessa vasemmassa.

Sitten kohdelaskennan raporteissa tuloslaskelma on aivan hyödytön ilman noita otsikoita. Tähän tarvitaan molemmat kiinnitykset eli rivi- ja sarakeotsiot. Minulla on eräskin asiakas jolla on yli 20 kustannuspaikkaa ja kun vähän selaat niin koko näyttö on täynnä pelkkiä numeroita, eipä tuosta hirveästi irtoa mitään.

Ystävällisin terveisin

Tuula Jehkonen

kirjanpitäjä

040-837 2127

Tilitoimisto Likvidi Oy

Hei Tuula,

Raportit joihin toivot tätä vaativat isomman remontin jotta tämä saataisiin niille toimimaan. Eli ominaisuus tulee kyllä, mutta aikataulua näille muutoksille ei ole nyt antaa.