peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

OVT tunnus toimipaikkakohtaisesti -> laskentakohteelle ohjaus

tekijä Anonymous
Tila: Arkistoitu

Terve,

Olisiko mahdollista ottaa Netvisoriin vastaan ostolaskuja erilaisilla OVT tunnuksilla, joiden toimipaikkakohtainen tarkenne kohdistaisi niille suoraan oletuksena oikean laskentakohteen?

Toimittajan taakse toki voi laittaa oletustoimipaikan, mutta jos samalta toimittajalta tulee useaan toimipaikkaan laskuja auttaisi tämä poistamaan manuaalista työtä ja virhemahdollisuuksia.  Jos ei tämä vielä onnistu olisi siinä oivallinen kehitysmahdollisuus esim. Maventan OVT tunnuksen kehittämiseksi Netvisorin laskentakohteita tukemaan.

Ari Murtomäki

Talousruutu.fi

4 kommenttia
Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Ari,

Toki tuo olisi mahdollista, mutta emme ole toistaiseksi nähneet tarvetta lähteä tuollaista ominaisuutta rakentamaan ostolaskujen vastaanottoon.

Auttaisiko jos lähestyisimme tätä asiaa siten että kehitämme meidän ostolaskujen käsittelyautomaatiota siten että siellä voisi määritellä pankkitilin lisäksi myös OVT-tunnuksen? Tarkoituksenamme on joka tapauksessa parantaa tiliöinteihin liittyvää automaatiota jolloin tämän voisi olla vielä yksi lisä siihen työhön.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

Ei kai sillä väliä ole miten tuon saisi automatisoitua.  Pääasia vain olisi, että eri laskentakohteille pystyisi ohjaamaan jonkin tiedon pohjalta ostolaskuja suoraan ilman, että ihmisen täytyy muistaa vaihtaa oikea laskentakohde...

Ari Murtomäki

Talousruutu.fi

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Ari,

Arkistoin idean, mutta tämä on otettu ostolaskuautomaation jatkokehityslistalle. Kun otamme näitä toiveita työn alle (2018 aikana), niin teemme siinä yhteydessä myös päätöksen että toteutetaanko tämä.

Jyrki Saikkonen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Jyrki Saikkonen

Onkohan tähän tullut nyt jokin muutos kun toimipaikka tiedon puutos aiheuttaa eLasku lähetyksen hylkäyksiä. 

 

Meillä on asiakkaita joiden tavaroita toimitetaan milloin kellekin alihankkijalle eikä näille kaikille viitsi yrityksen alle perustaa toimipaikkaa. Tulee siis vain lähetteelle kirjattua alihankkijan nimi ja paikkakunta toimitusositteeseen (toimipaikka "ei valittuna"). Tätä ei järjestelmä kuitenkaan hyväksy vaan herjaa puutteellisesta tiedoista toimipaikasta. Ei auta vaikka ottaa rastin pois toimipaikka viittauksesta.