peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Sami Hattunen
CONTRIBUTOR ***

Oletettu toimituspäivä omaksi sarakkeekseen ostotilausluetteloihin

tekijä Sami Hattunen
Tila: Aktiivinen

Asiakkaalla olisi tarve raportoida toimitusvarmuutta ostotilausten osalta. Tämä saataisiin toteutettua, jos ostotilausluetteloissa olisi oma sarakkeensta oletetulle toimituspäivälle.

 

Asiakkaan perustelut tähän liittyen: "Pitäisi päästä mittaamaan toimitusvarmuutta, joten tarvitaan toimitettuihin oletettu päivämäärä (joka on yhtä kuin toimittajan vahvistama) ja vastaanottopäivämäärä eli todellinen toimituspäivä. Näiden kahden vertailussa pääsisi kiinni toimitusvarmuuteen. Nyt toimitetuissa näkyy ostotilauksen päivämäärä ja toteutunut toimituspäivä. Ostotilauksen päivämäärä ei ole olennainen ostojen ohjaamisessa."

1 kommentti
Ida Ketola
CHAMPION ***
tekijä Ida Ketola

Oletettu toimituspäivä -sarake siellä jo on (toimituspäivämäärä). Olen myös toivonut, että ostotilausluettelossa näkyisi todellisen toimituksen päivämäärä oletetun sijaan. Silloin ostotilausluettelosta näkisi oikeasti hyödyllistä infoa mm. sen koska tuote on kirjaantunut varastoon ja toimitettavissa asiakkaalle.


Linkki aiempaan vastaavaan ideaan: https://community.visma.com/t5/Netvisor-ideointi/Ostotilauksen-todellinen-saapumispaiva-nakymaan/idi...