peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION **

Oma-aloitteisten verojen lähetystila kootusti kaikilta asiakkailta

Tila: Aktiivinen

Toivoisin, että tulisi kausikohtainen koontinäkymä oma-aloitteisten verojen lähettämisestä, jossa näkyisi kaikki asiakkaat. Näin voisi tarkistaa kaikki asiakkaat nopeasti, että velvoitteet on täytetty ja ilmoitus lähetetty, eikä jokaista asiakasta tarvitsisi selata läpi yksitellen. Nyt on mahdollista nähdä yrityslistauksesta alv-lukitus, mutta se ei yleensä tarkoita sitä, että ilmoitukset on lähetetty.

3 kommenttia
CHAMPION ***

Kyllä. Toiminnon tulisi lisäksi olla käyttäjäkohtainen, eli ei sidoksissa tilitoimistostatukseen. Kirjautuneen käyttäjän tulisi siis nähdä kaikki yritykset, joihin hänellä on oikeudet. Näin myös suora-asiakkaan statuksella näkisi tilanteen yrityksistä, joihin käyttäjällä on pääsy. Tämä tilanne tulee vastaan erityisesti konserneissa.

Jos ja kun tämä olisi widgettimuotoinen toteutus, voisi toki antaa käyttäjälle mahdollisuuden täppäillä yritykset, jotka haluaa widgetissä näkyvän. Näin esimerkiksi kymmenien asiakkaiden tilitoimistossa ei tarvitsisi aina listata itselleen niitäkin firmoja, joissa sinulla on laitettu oikkarit kesälomatuurausta varten.

CONTRIBUTOR **

Kyllä, tämä olisi tosi tarpeellinen uudistus! Suora-asiakkaat voi helposti unohtua, kun eivät tule yhteislähetyslistalle mukaan.

Anonymous
Ei sovellu

Tarkennetaan tähän vielä että "kirjautuneen käyttäjän tulisi nähdä kaikki yritykset, joihin hänellä on KIRJANPITÄJÄoikeudet."