peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Anonymous
Ei sovellu

Ostolasku tiliöintirivien yhdistäminen

Tila: Aktiivinen

Ostolaskun tiliöintirivien yhdistely helpottaisi laskun tiliöintiä. Meille tulee paljon laskuja, joilla veloitetaan erilaisia töitä useilla riveillä ja ne tiliöidään eri kirjanpidon tileille / kohdisteille.

 

Tiliöintirivit voisi valita ja painikkeen "Tee valituille" alle lisättäisiin "Yhdistä rivit"-toiminto, jolla rivit summattaisiin yhteen.

 

Omaa työtä säästyisi monta minuuttia / ostolasku.

5 kommenttia
GURU ***

Täällä sama toivomus, tätä on toivottu jo vanhan Communityn aikaan!

CHAMPION **
(updated by Taina Toikka ‎10-10-2018 11:34 )

Tämä varmaan olisi se minunkin kaipaama tiliöintitapa, kun joka toinen laskun rivi menee yhdelle ja joka toinen toiselle kirjanpidon tilille.

Hiemanko ärsyttää tiliöidä 4000/4260 tileille joka toinen rivi, ja kätevämpää tapaa en ole keksinyt kuin naputella ne yksi kerrallaan Hymiö Surullinen

CONTRIBUTOR ***

Kannatan tätä kehitysideaa!

CHAMPION ***

Hyvä idea!
Itse monesti kironnut sitä kun pitkä ostolasku jossa useimmat tulee samalle tilille mutta muutamat sitten toiselle.
Nyt ainoa keino on joko tiliöidä kaikki tilit tai sitten ynnätä ne samat tilit yhteen ja korjata se summa yhdelle riville ja muihin sitten 0,00 euroa. Yhdistelyä ei voi tehdä koska silloin se poistaa ne jo tehdyt tiliöinnit 😞 

CHAMPION ***

Toivoisin myös että rivejä voisi jakaa useampaan riviin kerralla esim. kertoimen mukaan. Nyt jos tuoterivi jaetaan kolmelle kustannuspaikalle, tulee rivi jakaa ensin kahteen ja sitten vielä kerran.