peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Vivika Moskari
CONTRIBUTOR ***

Ostolaskujen hyväksyntä

tekijä Vivika Moskari
Tila: Päällekkäinen idea

Ostoreskontran puolella laskuja käsitellessä joutuu tekemään aikamoisen työn, jotta (ainakin täällä meillä) oikea henkilö pystyy tarkastamaan oman laskunsa. Ostoreskontranäkymän avatessa missään ei näy kuka laskussa tulleet tavarat/palvelut on tilannut eikä siellä tällä hetkellä pysty edes valitsemaan mitään mihin sen saisin näkymään, jotta oikea henkilö huomaisi heti omansa.

Auttaisi suuresti, jos näkymän vasemmalla puolella olevaan ''Näytä sarakkeet''- kohtaan saisi lisättyä listaan ''Viitteenne'' osion, jonka jokainen voisi itse halutessaan valita niinkuin siinä olevat muutkin vaihtoehdot ovat vapaavalintaisia. Sen valitsemalla näkymään saisi osion, jossa näkyisi heti kuka tuotteen/palvelun on tilannut ja sen avulla ostolaskujen käsittely nopeutuisi huomattavasti. Tietenkin on itsestään kiinni onko informoinut toimittajiaan tästä, että kyseisellä kentällä näkyy haluamat tiedot, mutta sen tulessa se helpottaisi ja mikä tärkeintä nopeuttaisi ostolaskujen tarkistamista suuresti!

2 kommenttia
Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Vivika,

Tästä löytyy myös toinen ehdotus. Lisäämmee viitteenne ja viitteemme -sarakkeet ostoreskontranäkymään tässä syksyn aikana.

Laskulta tallentuisi "esim. merkki ja/tai viitteemme" ostoreskontranäkymän sarakkeeseen

Vivika Moskari
CONTRIBUTOR ***
tekijä Vivika Moskari

Hei,

Hieno juttu. Tämä helpottaa laskujen tarkastusta/hyväksyntää paljon!