peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Ostolaskulistauksen päivämääräjärjestys

Tila: Aktiivinen

Ostolaskuluettelossa (ja muissakin listauksissa)  laskut tulevat eräpäiväjärjestykseen niin, että vanhin
lasku on ensimmäisenä. On turhauttavaa aina aloittaa homma järjestyksen muuttamisella, mikä vaatii kaksi erillistä klikkauskertaa.  Voisiko järjestyksen oletukseksi vaihtaa uusimman ensimmäiseksi tai antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita asetuksista järjestyksen.


En jaksa uskoa, että kukaan oletusarvoisesti etsii tietoja vuosien takaisista laskuista. (Minullakin lista alkaa vuodesta 2014).

Kirsi Hammar

5 kommenttia
CONTRIBUTOR ***

Samaa mieltä. Listauksen järjestys on hirvittävän epäkäytännöllinen.

CHAMPION ***

Tiliöintivaiheessa taas tuo että laskut tulevat vanhimmasta päästä ensin on hyvä, tosin silloin valitaan aina tiliöimättömät, mutta vanhimmasta päästä ostolaskut ainakin itse tiliöin.

CHAMPION **

Mm. ostolaskuluettelossa, maksetuissa tilisiirroissa ja muissakin tulosteissa, jossa listattavia tapahtumia on paljon, tulisi olla mahdollisuus annettujen valintojen tallentamiseen ja tilisiirroissa ajalliseen rajaamiseen. Esim. avointen ostolaskujen katseluruudulla voidaan valita näytettävät kentät ja päivittää valinta. Tämä sama ominaisuus pitäisi olla muissakin listauksissa. Useimmiten tarkasteltavaksi väliksi riittäisi esim. vuosi tai tilikausi.

On harmillista, kun mm. tilisiirrot alkavat ajallisesti väärästä päästä ja vaikkapa melkein 1000 tilisiirron joukosta joutuu etsimään jotain. Tämäkin listaus tulisi voida rajata ajallisesti, lajitella halutusti ja pävittää valinta. 

CONTRIBUTOR **

Tämä esitykseni täyttää kohta 6 kk ja joutunee automaattisesti roskiin, jos se ei saavuta 10 ääntä. Onko niin, että meistä Netvisor käyttäjistä vai muutamaa häiritsee se, että vanhojen hyväksyttyjen  ostolaskujen etsintä pitää aina aloittaa lajittelujärjestystä muuttamalla.  Tuo esitys aiemmin tehdyn valinnan tallentamisesta on hyvä. Se antaa mahdollisuuden myös niille, jotka haluavat aloittaa tarkastelun ikivanhoista laskuista, säilyttää nykyisen työtapansa.

CHAMPION ***

Toivottavasti tätä korjataan, kun tätä Netvisoria vuosia käyttää niin laskumassaa alkaa olla jo kohtalaisesti. Kun listaan jonkun toimittajan laskut olisi kätevämpi jos uusin olisi ylinnä eikä se joka on vuodelta kivi ja keppi. Toki voin aina rajata ja painella järjestystä mutta tässä taas lisätään hiiren klikkauksia mikä on ihan turhaa. Kun taas haen tiliöimättömät niin silloin haluan listan vanhimmasta päästä ensin, onkohan nämä mahdoton toteuttaa.