peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Ari Vänskä
CONTRIBUTOR ***

Ostolaskun kierron muuttaminen pikalinkillä

tekijä Ari Vänskä
Tila: Arkistoitu

Moi,

Ostolaskujen asiatarkastus ja hyväksyntä pikalinkkien kautta on saanut hyvää palautetta. Tuo toimii ja on käytännöllistä.

Kiertoa ei kuitenkaan voi muuttaa pikanlinkin kautta. Tämä on saanut nyt huonoa palautetta. Kierron muuttaminenhan olisi täysin käytännöllistä pikanlinkin kautta, jos henkilö huomaa ettei lasku kuulu hänelle => hän tekee ohjauksen oikealle henkilölle

Ihan ongelmaksi on osoittautunut erityisesti ulkomaiset käyttäjät jotka eivät pääse tunnistautumaan Netvisoriin normaalisti. Laskut voi jäädä heillä täysin jumiin, jos kukaan ei mene heidän puolestaan Netvisoriin tekemään ohjausta oikealle henkilölle. Monesti näkyvyys on vielä rajattu muiltakin käyttäjiltä että he näkevät laskut vain kun ne on osoitettu heille.

1 kommentti
Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Ari,

Emme ole tarkoituksella tuoneet tuota ominaisuutta mahdolliseksi pikalinkkikäsittelyyn, koska näissä tapauksissa käyttäjä ei tunnistaudu järjestelmään vahvalla tunnistautumisella. Näin ollen haluamme rajoittaa sivujen ja toimintojen määrää jolle käyttäjällä on pääsy.

Ulkomaalaisiin käyttäjiin liittyen olet toivottavasti huomannut jo uuden kirjautumistavan NetvisorID:n avulla.