peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Anonymous
Ei sovellu

Ostolaskun & tositteen tiliöinnissä selitteen kopiointi ylimmältä riviltä

Tila: Arkistoitu

Ensinnäkin toivoisin tositetta tiliöitäessä samaa toimintoa kuin ostolaskun tiliöitäessä "kopioi ensimmäiseltä riviltä", konsernissa esim. kassakirjoja tiliöitäessä pitää syöttää usein kymmenille riveille per tosite sama kustannuspaikka, helpottaisi jos sen saisi kopioitua kuten ostolaskulla.

Ja saisiko tähän "kopioi ensimmäiseltä riviltä" - toiminnallisuuteen niin ostolaskuille kuin tositteellekin  lisäksi myös riviselitteen kopiointimahdollisuuden?

6 kommenttia
GURU ***

Hei Elina

Tuon kustannuspaikan saat tositteelle vyörytyssäännöllä kun teetvyörytyssäännön kustannuspaikalle ilman jakoja eli 100% menee haluamallesi kustannuspaikalle. Näin ei tarvitse sitä joka riville lisätä käsin.

Tämä on vain hätäapuratkaisu kunnes Netvisorin toimesta ymmärtävät lisätä ominaisuuksia myös kirjanpidon tositteiden tallennukseen.

T:Tuula

Anonymous
Ei sovellu

Kai tuo hätäapuna menee, mutta pitää sitten melkein luoda jokainen kerta tuo tiliöintisääntö ettei yrityksen vyörytyssääntöihin tarvitse lisätä jokaiselle kustannuspaikalle omaa vyörytyssääntöä (niitä kun tietyissä yrityksissä on yli sata).

Toivotaan että tuo ominaisuus saataisiin pian myös tositteelle!

GURU ***

Juurikin näin Elina, tuo on vain hätäapuratkaisu. Jäämme siis odottelemaan ilouutisia Hymiö Onnellinen 

Hei Elina,

Lisäsin tuon selitteen kopioinnin meidän ostolaskutoimintojen parannusten listalle. Tositteelle emme ole näillä näkymin tuota ominaisuutta tuomassa.

GURU ***

Ei niitä ilouutisia sitten tullutkaan Hymiö Surullinen

Anonymous
Ei sovellu

Kyllä tuo selitteen kopiointi ehdottomasti tositteelle myös tarvitaan.

Kun netvisoriin kerran on luotu ominaisuus, että pystyy peilikopiona tositteen tekemään (purkuja ajatellen), niin täytyy se toiminto olla myös järkevästi käytettävissä niin että saa selitteen kopioda -> kuitenkin kirjanpidon selkeyden vuoksi riveille on hyvä lisätä sana "purku",ettei tarvitse pääkirjaa selatessa kenenkään alkaa ihmettelemään että mikä kirjaus kyseessä Ja niinkuin yllä mainitsin, voi niitä purettavia rivejä yhdessä tositteessa helposti olla yli 100.