peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Ostolaskurivien siirto Severan matkakuluksi

tekijä Anonymous
Tila: Arkistoitu

Tällä hetkellä Netvisorin ostolaskurivit siirtyvät vain tuotteiksi Severaan. Tämä muodostuu ongelmaksi erityisesti käyttäessä Severan myyntilaskuilla ryhmittelyä (tunnit, tuotteet, matkakulut), jolloin Netvisorin ostolaskuriveiltä tulevat matkakulut näkyvät myyntilaskun ryhmässä "tuotteet". Tästä syntyy meidän asiakkaalle ikävän kryptinen lasku.

Netvisorin ostorivien siirron integraatioliittymässä on mahdollista valita Severan tuote tai kululaji. Valittaessa kululaji järjestelmä antaa kuitenkin virheen. Tuesta on kerrottu että tämä on ominaisuus, eikä ole tarkoituskaan että tällä hetkellä ostolaskurivejä voisi siirtää Severan matkakuluksi.

1 kommentti
Arto Muikku
VISMA
tekijä Arto Muikku

Kiitos kehitysehdotuksesta.

Koska tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi. Siirrän ehdotuksen arkistoon, mutta voimme kuitenkin palata tähän, mikäli ehdotuksen osalta tilanne muuttuu ja muutos koetaan yleisesti tärkeäksi ja asiakkaidemme toimintaa tehostavaksi.