peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION *

Ostoreskontran näkymien asetusvalinnat piiloon

Tila: Backlogissa

Ostoreskontranäkymän vaseammassa laidassa on näkyvissä huima määrä eri asetusvalintoja, joilla käyttäjä voi modifioida näkyvissä olevia sarakkeita ja luetteloita haluamakseen. Kokemukseni mukaan käyttäjien mielipiteet tämän valintaviidakon olemassa olosta edustavat molempia ääripäitä - on sekä hyvä että valintamahdollisuuksia on mahdollista tehdä, ja on myös huonoa että on liikaa elementtejä sekoittamassa näkymää.

Ostolasku- ja tositenäkymässä oikeassa laidassa oleva palkki, joka sisältää "tositteen liitteet" ja "tositteen käsittelyhistoria", on mahdollista piilottaa erittäin näppärällä nuolipainikkeella. Ehdotankin että tätä samaa tekniikkaa sovellettaisiin myös ostoreskontranäkymään, jolloin käyttäjä voisi halutessaan piilottaa vasemman laidan asetusvalinnat näkyvistä ja tällä tavalla saataisiin parannettua käyttökokemusta sille toisellekin ääripäälle.

2 kommenttia

Hei,

Tämä on hyvä idea ja meillä on myös samankaltainen käsitys käyttäjien edustamista mielipiteistä. Pienemmillä yrityksillä / yksittäisillä käyttäjäoikeuksilla yhtä aikaa avoimien ostolaskujen määrä on niin pieni, ettei nykyisenkaltainen asetusviidakko ole välttämättä perusteltua ja voi olla jopa haitaksi. Meillä on muutamia eri toteutusvaihtoehtoja ongelman ratkaisuun joita pohdimme ja testaamme ennen nykyisen mallin muuttamista.

Jani Korhola

Hei Kuisma,

Jossain vaiheessa tulemme päivittämään ostolaskulistauksemme vastaaviksi mitä on myynnin puolella. Tätä ennen tulemme toki vielä parantamaan myyntilaskulistausten hakutoiminnallisuutta.