peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Annukka Hakkarainen
CHAMPION *

Ostotilauksen ja ostolaskun automaattinen linkitys

tekijä Annukka Hakkarainen
Tila: Toteutettu

Ostotilauksen ja ostolaskun automaattinen linkitystoiminnallisuus, joka perustuu ostotilausnumeroon. Linkitys toimii automaattisesti jos ostolaskulta ja tilaukselta löytyvät sama ostotilausnumero sekä toisiaan vastaavat tuotteet ja niiden hinnat.

4 kommenttia
Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Annukka,

Netvisorissa on jo tällä hetkellä toiminnallisuus joka tarkistaa ostolaskun saapuessa (verkkolasku) että onko kyseiselle laskulle olemassa olevaa tilausta. Tunnistus tehdään "viitteenne"-kentän tiedolla josta tilausnumeron tulee löytyä. Mikäli tilaus löytyy, niin tämä näytetään ostolaskun otsikkotiedoissa.

Olemme juuri nyt kehittämässä tätä toiminnallisuutta siten että automaatiosääntöjen avulla kohdistuksen voisi tehdä nykyistä automaattisemmin. Ajallisesti tämän julkaisu lienee vuoden 2017 alkupuolella.

Mikäli sinulla tai muilla äänestäneillä on toiveita tähän liittyen (miten pitäisi toimia), niin marraskuun ajan ehtii vielä antaa toiveita ja katsomme sitten että voidaanko niitä toteuttaa tämän työn yhteydessä.

Annukka Hakkarainen
CHAMPION *
tekijä Annukka Hakkarainen

Mistä löydän lisätietoa, lähinnä miten toiminnallisuutta käytetään? Lukaisin läpi perusohjeen (UUSI) Ostolaskun ja -tilauksen linkitysnäkymä ja -käsittely sekä tavaran saavuttaminen varastoon – ...

enkä huomannut siinä tarkempia ohjeita miten tämä automaattikohdistus toimii?

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Annukka,

Voi olla että ohjeessa ei tästä mitään olekaan. Tällä hetkellä verkkolaskun saapuessa tulee alla olevan kuvan mukaisesti laskun otsikkotietoihin ilmoitus. Mitään muuta tuo automatiikka ei vielä tee, mutta helpottaa jo keskenään samaan asiaan liittyvän ostolaskun ja ostotilauksen löytämistä.

Päivitämme ohjetta alkuvuonna kun saamme tuon nyt työn alla olevan automaation julkaisukuntoon.

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Annukka,

Ostolaskuautomaation yhteydessä on tähän tullut paljon uutta. Katson tämän toiveen nyt toteutetuksi ja mikäli automaatioon on lisää hyviä ehdotuksia niin niitä voi vielä tämän vuoden ajan antaa täällä .