peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tanja Karvonen
CONTRIBUTOR **

Pääkirjan sarakeleveys

tekijä Tanja Karvonen
Tila: Backlogissa

Hei,

Kirjanpidon raporteilla, esimerkiksi pääkirjalla, olisi hyvä, jos sarakeleveydet voisivat skaalautua järkevästi tulostettaessa. Nyt debet-sarake on valtavan kapea ja tuhannet siirtyvät eri riville, kredit puolestaan mahtuu kokonaan tulostusnäkymään ja paperille yhdelle riville. Alv-% ja Alv-tunnus sarakkeet ovat aivan turhan leveitä.

Tulostusformaatin valinnassa PDF-valinnoilla ei ole merkitystä lopputulokseen, vaikka pienentäisi fonttikokoa tai sovittaisi sivukokoon.

5 kommenttia
Jukka Salminen
CHAMPION *
tekijä Jukka Salminen

Kyseisellä raportilla on mielestäni aivan turhaa kaksoisviivoitettu ruudukko ja näin se on ollut ainakin viimeiset 9 vuotta. Yksinkertaisempikin ilman viivoitusta on riittävä ja selkeä, kuten tilinpäätöksen vastaava raportti. Sarakkeiden leveysongelma on ollut mielestäni jo pitempään, mutta siihen ei ole kiinnitetty huomiota sähköisessä järjestelmässä, mutta mikäli raportti joudutaan tulostamaan, se on järkyttävän näköinen ja pitkä. Paperiteollisuus tykkää siitä, samoin poikani, joka suunnitteli aikaisemmin paperikoneita.

Katri Järvinen
CONTRIBUTOR **
tekijä Katri Järvinen

Pääkirja on ihan kirjanpidon listausten ydintä, toivottavasti kehitystä tapahtuu pian.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Tilinpäätöksen koostaminen -toiminnosta saa vähän paremman näköisen pääkirjan mutta siinä on oltava alkupäivämäärä sama kuin tilikauden alkupäivämäärä. Eli ei toimi kuin tilikauden ekan kk:n kohdalla :smileyplain:. Mutta että potentiaalia on! Kirjanpidon raporteista voisi saada saman näköistä jälkeä.

Katri Järvinen
CONTRIBUTOR **
tekijä Katri Järvinen

Käykää äänestämässä tätä, että saataisiin kuntoon. Sellaista pääkirjaa ei kehtaa näyttää kenellekään, jossa on tuhatta suurempi luku rivitettynä kahdelle riville.

tekijä Timo Pöntinen

Hei!

Kiitos palautteista, tämä tosiaan on päässyt pahemman kerran vanhentumaan ja tämä laitetaan kuntoon.

// Timo, Netvisor tuotekehitys