peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION ***

Palkanlaskennan raportti, jossa vertailutiedot

Tila: Käsittelyssä

Kirjanpidon puolella on loistava raportti "Tuloslaskelma, kuukausittain" joka näyttää raportit kuukausitasolla rinnakkain. Tällainen tarvittaisiin ehdottomasti myös palkanlaskennan puolelle, jotta esim. palkankorotukset olisi helpommin metsästettävissä. Tällä hetkellä vertailun saa vain yksi palkansaaja kerrallaan, mutta tarvetta olisi saada esim. koko vuoden kaikkien palkansaajien vertailut auki kerralla raportoinnin nopeuttamiseksi.

3 kommenttia

Hei Josefiina

Mitä sellaista kaipaisit tätä vertailuraporttia varten, jota palkkakortti ei tarjoa? Pitäisikö tiedot mielestäsi esittää tällä toivomallasi raportilla jotenkin kokonaan eri näkökulmasta? 

CHAMPION ***

Moikka,

Palkkakortti on raporttina ehkä hieman epäselvä, kun rivit eivät ole kovin loogisessa järjestyksessä. Tuostakin vielä selviää, mutta nuo laatikot missä on henkilötiedot, pitäisi saada piilotettua pois ja raporttia rajattua koskemaan vain tiettyjä palkkalajeja.

Kiitos täsmennyksestä. Tavoitteenamme on kehittää raportointia ja näitä täsmällisiä tarpeita metsästämme tällä hetkellä, jotta osaamme muodostaa ratkaisuja toimintanne tueksi.