peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Maiju Ruismäki
CONTRIBUTOR **

Palkansaajalistaus -sivulle tyelit

tekijä Maiju Ruismäki
Tila: Arkistoitu

Hei,

Palkansaajalistaus-sivulla kohdasta "Näytä sarakkeet" ei ole valittavissa tyeliä ja työttömyysvakuutusta. Näiden saaminen näkyviin tässä näkymässä nopeuttaisi suunnattomasti tiettyjä työvaiheita varsinkin silloin, kun suuri määrä maksuja siirretään toisesta järjestelmästä Netvisoriin maksettavaksi ja sama palkansaaja saa maksuja myös muiden palkkaryhmien kautta. Ehdotan näitä lisättäviksi.

Ystävällisin terveisin

Maiju Ruismäki

2 kommenttia
tekijä Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi.

Siirrän ehdotuksen arkistoon, mutta voimme kuitenkin palata tähän, mikäli ehdotuksen osalta tilanne muuttuu ja muutos koetaan yleisesti tärkeäksi ja asiakkaidemme toimintaa tehostavaksi.

Maiju Ruismäki
CONTRIBUTOR **
tekijä Maiju Ruismäki

Hei,

Tuohon näkymään saa valittua palkanlaskennan kannalta täysin epäolennaista tietoa, kuten oppilaitoksen tai työsuhteen päättymisen syyn, mutta ette siis näe tärkeäksi että palkkojen oikeellisuuden kannalta kriittiset tiedot tulisi saada näkymään? Palkkalaskelmia voi olla lähemmäs 500 kpl yhdessä ajossa, jolloin nämä asiat tulee voida varmistaa laskelmia erikseen avaamatta. Tulisi olla itsestäänselvää että tällainen asia tulee korjata välittömästi kun epäkohta on tuotu tietoonne.