peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Palkansaajan perustaminen

tekijä Anonymous
Tila: Toteutettu

Tällä hetkellä uutta palkansaajaa perustaessa tyel- ja työttömyysvakuutuksien "laatikot" tulevat näkyviin vasta ensimmäisen tallennuksen jälkeen. Näiden tulisi mielestäni olla jo heti alussa näkyvissä. Myös muille tilityspisteille olisi kätevää liittäähenkilöt suoraan henkilön takana jo.

Lisäksi tallenna-nappula on sivun alalaidassa. Tämä olisi hyvä löytyä myös ylhäältä tai jollakin tominnolla estää tallentamatta poistuminen (esim. oletko varma - tyyppinen ponnahdusikkuna).

4 kommenttia
Päivi Kontu
CONTRIBUTOR ***
tekijä Päivi Kontu

Ehdottomasti !

MarikaT
CONTRIBUTOR ***
tekijä MarikaT

Kaikista paras olisi, kun nämä vakuutuksen alaiset ja ei-vakuutuksen alaiset olisi ohjattavissa palkkalajeilla suoraan, eikä henkilöiden takaa. vrt. esim. Personec W tai muut palkkaohjelmat.

Laura Iivonen
CONTRIBUTOR **
tekijä Laura Iivonen

Samaa mieltä Marikan kanssa: myös palkkalajin pitäisi vaikuttaa noiden vakuutusmaksujen käsittelyyn. Tämän voi toki ratkaista tekemällä esim. tyelin alaisille palkoille oman laskennallisen palkkalajinsa, mutta on vähän turhan aikaa vievää lähteä rakentamaan tätä erikseen kaikille asiakasyrityksille. Onkohan näiden sivukulujen käsittelyä ajateltu uudistaa jossain vaiheessa?

tekijä Sini Alamäki

Tämä usein toivottu muutos on nyt tehty eli palkansaajan saa tästä päivästä eteenpäin liitettyä tilityspisteille heti palkansaajaa lisättäessä muiden tietojen yhteydessä.