peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
GURU ***

Palkansaajan tiedoista linkki myös tositteelle

Tila: Aktiivinen

Palkansaajan tiedoista saa näytölle palkansaajan kaikki palkkajaksot ja laskelmat, saisiko vielä sarakkeen ja linkin mistä pääsee suoraan kunkin palkkalaskelman tositteelle?

2 kommenttia

Hei Tuula

Missä tilanteissa käyttäisitte tätä linkkiä? Palkkalaskelmista muodostuva tosite sisältää yleensä useiden palkansaajien tiedot samassa tositteessa, jolloin tositteen arvoissa ei ole samat luvut kuin palkkalaskelmalla.

GURU ***

Hei Sini

Tiedän että tositteilla on kaikki siinä erässä lasketut palkat, se ei ole mikään ongelma, ongelma on siinä kun näen kyllä henkilön palkkalaskelman mutta joudun menemään toista kautta tositetta etsimään. Jos palkkoja maksetaan esim. kuun lopussa eri ryhmille eli kuun vaihteessa on monta palkkatositetta niin siinä sitten arvot että missähän juuri tämän palkansaajan tosite on. Palkoja kirjataan monille kustannuspaikoille ja osalla palkat kirjataan myös henkilötasolla ja joskus joutuu tarkastamaan onko kirjaus näiden osalta mennyt oikeille kustannuspaikoille, tai jos henkilön kustannuspaikka vaihtuukin palkkojen laskemisen jälkeen. Samoin mahdollisesti palkan yhteydessä maksetut muut kulut saa helpommin etsittyä. Joskus saan esim. jonkun matkalipun, pysäköintikuitin yms. mikä on maksettu palkan yhteydessä niin on paljon helpompi mennä ko. henkilön tietoihin ja sieltä päästä suoraan oikealle tositteelle johon pitää lisätä liite ja jakaa sen kulut oikeille tileille/kustannuspaikoille. Muitakin tilanteita on missä toivon tätä ominaisuutta, sehän ei ole kuin linkki tuon palkkalaskelman viereen, ei tule mieleen että siitä ainakaan haittaa olisi.

T:Tuula