Kuisma Puurunen
CHAMPION *

Palkansaajien perustamiseen älykäs Excel-lomake

tekijä Kuisma Puurunen
Tila: Toteutettu

Usein Netvisoriin siirrytään toisesta järjestelmästä, myös palkanlaskennan osalta. Järjestelmistä usein saadaan palkansaajan tiedot Excelissä ulos, joten olisi työmäärällisesti helpottavaa, jos tiedot voitaisiin viedä samaa Excel-tiedostoa (csv tai muu) hyödyntäen suoraan Netvisoriin. Toivoisimme, että palkansaajien perustamiselle tehtäisiin oma älykäs Excel-lomake.

Netvisorin rajapinnassa palkansaajien tietojen tuominen on tuettu ominaisuus jo valmiiksi Resurssit - Palkansaajat, palkkalaskelmat ja matkalaskut – Netvisor tukiportaali

6 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Samoin historiatietojen sisäänluku olisi todella hyvä ominaisuus! Tällä hetkellä historiatiedot eivät edes laske raha-, brutto ja nettopalkkaa itse vaan kaikki pitää itse näpytellä Hymiö Surullinen

tekijä Sini Alamäki

Hei

Tähän liittyen meillä on projekti työn alla, jotta jatkossa palkansaajien perustiedot on mahdollista tuoda sisään excelillä. Historiatietojen sisäänluku ei ole tässä projektissa mukana, mutta tiedostamme senkin tarpeen.

Excelin arvioitu julkaisuaikataulu on Q3/2016 aikana.

tekijä Sini Alamäki

Valitettavasti alkuperäinen arvio julkaisuaikataulusta Q3/2016 ei tulla saavuttamaan vaan tämän kanssa tulee menemään Q4 puolelle. Ilmoitamme myös tähän ketjuun kun tarkka julkaisupäivä varmistuu.

tekijä Lasse Kosonen

Hei,

tämä on tehty mahdolliseksi jo viime joulukuussa Palkansaajien tuonti massana

Historiatietojen tuonti on myös suunnitelmissa tämän vuoden aikana, mutta tarkempaa aikataulua siihen ei ole vielä antaa.

EDIT 13.3.2017: Minulla olikin väärää/vanhaa tietoa liittyen noihin palkansaajien historiatietoihin. Se valitettavasti tippui pois tämän vuoden toteutettavien asioiden listalta.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

Tämä on hieno juttu kun saatiin toteutettua. Olisiko tätä exceliä mahdollisuus jatkojalostaa myös palkkaperusteiden sisäänlukuun? Sini Alamäki

tekijä Sini Alamäki

Hei Josefiina

Teknisesti palkkaperusteiden ja palkansaajien tuonnin tarpeet ovat hieman erilaiset eikä ehdotustasi voi toteuttaa nykyistä exceliä laajentamalla. Oma tuontiexcel palkkaperusteisiin olisi teknisesti oltava ratkaisu. Teetkö tästä oman kehitysehdotuksen niin etenee parhaiten sitä kautta.