peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Josefiina Rumbin
CONTRIBUTOR ***

Palkkajaksokohtaiset kirjaukset mahdollisiksi myös mobiiliin

tekijä Josefiina Rumbin
Tila: Aktiivinen

Palkkajaksokohtaisia kirjauksia ei saa tällä hetkellä tehtyä mobiilissa lainkaan ja työajansyötönlinkkien poistuttua, monen asiakkaan toimintamallit otti takapakkia.

 

Palkkajaksokohtaiset kirjaukset pitäisi pikapuoliin saada mahdollisiksi myös mobiiissa. 

3 kommenttia
tekijä Sini Alamäki

Hei Josefiina 

 

Palkkajaksokohtaisten kirjausten tarvetta mobiiliin on kartoitettu täällä taustalla. Tarpeen tarkkaa hahmottamista hankaloittaa yritysten ja eri kulu-/tulotyyppien hyvin erilainen käsittely. Osa palkkajaksokohtaisista kirjauksista lisätään yrityksessä HR:n / palkanlaskijan / jonkun muun kuin palkansaajan toimesta ja osan taas merkitsee palkansaaja itse. 

 

Voisitko antaa esimerkkejä tilanteista, joissa palkansaajat itse lisäävät kuluja, palkkioita tai muita merkintöjä palkkajaksokohtaisten kirjausten kautta? 

Josefiina Rumbin
CONTRIBUTOR ***
tekijä Josefiina Rumbin

Hei Sini,

 

Variaatioita löytyy monia, niinkuin yllä mainitsitkin.

 

Mutta. Tarve kumpusi nyt tilanteesta jossa palkansaaja kirjaa provisionsa sovituista kaupoista palkkajaksokohtaisiin > Esimies tarkistaa ja hyväksyy maksuun. 

Netvisor-tuki oli neuvonut tekemään työaikakirjauksena tämän, mutta silloin maksimi määrä per kirjaus on 100h.

 

tekijä Sini Alamäki

Kiitos Josefiina tarkennuksesta! Esimerkkisi auttoi taas ymmärtämään tilannetta paremmin. 

 

Tavoitteenamme mobiilissa on tukea tilitoimistojen asiakasyritysten mahdollisuutta toimittaa tiedot mahdollisimman reaaliaikaisesti ja oikeellisina kirjanpitoa ja palkanlaskentaa varten. Palkkajaksokohtaiset kirjaukset selkeästi vastaavat tähän tarpeeseen ja siksi perehdymme aiheeseen tarkemmin. Valitettavasti vastaavia toiminnallisuuksia on useita muitakin ja joudumme tekemään tiukkaa priorisointia, missä järjestyksessä asioita teemme, jotta etenemme mahdollisimman tehokkaasti kohti tätä tavoitetilaa ja palkkajaksokohtaiset kirjaukset eivät lähitulevaisuudessa vielä tule näkymään sovelluksessa.