peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Frank Russi
CHAMPION *

Palkkalaskelmalle palkansaajan asiatarkastus

tekijä Frank Russi
Tila: Arkistoitu

Netvisorissa on mahdollisuus hyväksyä palkkalaskelmat järjestelmässä. Toiminto on hyvä, ja siihen pitää ehdottomasti lisätä palkansaajakohtainen laskelmien esi-/asiatarkastus. Tällöin mahdolliset virheet huomataan helpommin ja ne voidaan korjata jo ennen palkkalaskelmien hyväksymistä.

3 kommenttia
Kati Järvenpää
CONTRIBUTOR ***
tekijä Kati Järvenpää

Hyvä idea, vähentäisi paljon turhaa työtä.

tekijä Sini Alamäki

Palkkojen hyväksyntään voi antaa oikeudet myös palkansaajalle itselleen, jolloin kuvaamasi toiminnallisuus on jo mahdollinen. Sivu vaatii oikeuden palkkojen hyväksyntään sekä Esimies-roolin. Ko. rooli oikeuttaa näkemään tietoja vain yrityshierarkian mukaisesti, joten palkkatietojen näyttämisen näkökulmasta yrityshierarkia kannattaa rajata yrityksen käytännön mukaisesti vain sellaisiin henkilöihin ja näiden palkkatietoihin, joihin palkansaajalla on oikeus.

Palkkojen hyväksynnässä yhden henkilön hyväksyntä riittää, joten tämä olisi korvaava toimintamalli yrityksen yhteyshenkilön hyväksynnälle.

tekijä Sini Alamäki

Hei Frank 

 

Kiitos ehdotuksesta. Tämä idea ei ole saanut sellaista määrää kannatusta, että tulisimme asiaa edistämään. Arkistoin ehdotuksen tässä vaiheessa.