peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION *

Palkkalaskelmalle palkansaajan asiatarkastus

Tila: Arkistoitu

Netvisorissa on mahdollisuus hyväksyä palkkalaskelmat järjestelmässä. Toiminto on hyvä, ja siihen pitää ehdottomasti lisätä palkansaajakohtainen laskelmien esi-/asiatarkastus. Tällöin mahdolliset virheet huomataan helpommin ja ne voidaan korjata jo ennen palkkalaskelmien hyväksymistä.

3 kommenttia
CONTRIBUTOR ***

Hyvä idea, vähentäisi paljon turhaa työtä.

Palkkojen hyväksyntään voi antaa oikeudet myös palkansaajalle itselleen, jolloin kuvaamasi toiminnallisuus on jo mahdollinen. Sivu vaatii oikeuden palkkojen hyväksyntään sekä Esimies-roolin. Ko. rooli oikeuttaa näkemään tietoja vain yrityshierarkian mukaisesti, joten palkkatietojen näyttämisen näkökulmasta yrityshierarkia kannattaa rajata yrityksen käytännön mukaisesti vain sellaisiin henkilöihin ja näiden palkkatietoihin, joihin palkansaajalla on oikeus.

Palkkojen hyväksynnässä yhden henkilön hyväksyntä riittää, joten tämä olisi korvaava toimintamalli yrityksen yhteyshenkilön hyväksynnälle.

Hei Frank 

 

Kiitos ehdotuksesta. Tämä idea ei ole saanut sellaista määrää kannatusta, että tulisimme asiaa edistämään. Arkistoin ehdotuksen tässä vaiheessa.