peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Miika Toivonen
CHAMPION ***

Palkkalaskelman jatkokehitys, kertymätiedot

tekijä Miika Toivonen
Tila: Aktiivinen

Nyt kun Netvisor lagaa, on taas aikaa paneutua kehitysehdotuksiin.

Palkkalaskelman kumulatiivinen sarake näyttää nyt kaikki palkkalajit, joita vuoden aikana on maksettu. Hyvä sinänsä, että summa täsmää raha- ja bruttopalkkoihin. Mutta nyt laskelma on äärimmäisen sekava silti.

Ehdotan, että yläosan rivitiedoissa aina Maksetaan-riville asti näytetään vain palkkajakson rivit ja summat, ei palkkalajin kertymää ollenkaan ja lisätään laskelman alaosaan erikseen kertymätiedot. Riveittäin per palkkalaji jos niitä ei saa tyyliin Bruttopalkka, Luontoisedut, Ennakonpidätys, Vakuutusmaksut, Muut vähennykset, Verottomat korvaukset, jne.

Ehdotan myös, että kaikissa vähentävissä palkkalajeissa yleensäkin (tyel, tyött.vak., ennakonpidätys, palkkaennakko, muu vähennys, jne.) näkyisi miinusmerkki edessä.

2 kommenttia
Miika Toivonen
CHAMPION ***
tekijä Miika Toivonen

Niin ja luonnollisesti samat muutokset verkkopalkkapalvelussa näkyvälle laskelmalle. Sitä kautta meillä pääsääntöisesti laskelmat menevät saajilleen.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Kannatan. Palkkalaskelma nykyään todella sekava ja työnantajilta tulee hyväksyntävaiheessa monta hylsyä, koska eivät ymmärrä mitä on menossa maksuun ja mikä on taas informatiivista kertymätietoa.

-L