peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION ***

Palkkalaskelman jatkokehitys, kertymätiedot

Tila: Aktiivinen

Nyt kun Netvisor lagaa, on taas aikaa paneutua kehitysehdotuksiin.

Palkkalaskelman kumulatiivinen sarake näyttää nyt kaikki palkkalajit, joita vuoden aikana on maksettu. Hyvä sinänsä, että summa täsmää raha- ja bruttopalkkoihin. Mutta nyt laskelma on äärimmäisen sekava silti.

Ehdotan, että yläosan rivitiedoissa aina Maksetaan-riville asti näytetään vain palkkajakson rivit ja summat, ei palkkalajin kertymää ollenkaan ja lisätään laskelman alaosaan erikseen kertymätiedot. Riveittäin per palkkalaji jos niitä ei saa tyyliin Bruttopalkka, Luontoisedut, Ennakonpidätys, Vakuutusmaksut, Muut vähennykset, Verottomat korvaukset, jne.

Ehdotan myös, että kaikissa vähentävissä palkkalajeissa yleensäkin (tyel, tyött.vak., ennakonpidätys, palkkaennakko, muu vähennys, jne.) näkyisi miinusmerkki edessä.

2 kommenttia
CHAMPION ***

Niin ja luonnollisesti samat muutokset verkkopalkkapalvelussa näkyvälle laskelmalle. Sitä kautta meillä pääsääntöisesti laskelmat menevät saajilleen.

CONTRIBUTOR ***

Kannatan. Palkkalaskelma nykyään todella sekava ja työnantajilta tulee hyväksyntävaiheessa monta hylsyä, koska eivät ymmärrä mitä on menossa maksuun ja mikä on taas informatiivista kertymätietoa.

-L