peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Palkkalaskelman toinen sivu (työaikakirjaukset) saisi jäädä tulostumatta

tekijä Anonymous
Tila: Toteutettu

Hei

Työntekijöille tulostuu palkkalaskelman toisella sivulla työaikakirjaukset. Sitä ei tarvitsisi tulla työntekijöille. Meillä ainakin aiheuttaa ihmettelyä.

10 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Tämä aiheuttaa kyllä paljon ihmettelyä ja monet asiakkaat ovat jopa kieltäneet käyttämästä sisäänlukua/ kaavoja koska toisia sivuja ei saa heidän mielestään tulla. Joten tämä hidastaa myös työntekoa.

Mervi Hynynen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Mervi Hynynen

hei, olen samaa mieltä, ihan turha, eikä mitenkään saa poistettua, lisäksi tästä toisesta sivusta menee vielä lisäveloitus lähetettäessä

Enna Rane
CONTRIBUTOR ***
tekijä Enna Rane

Joo, näin työnantajankin näkökulmasta aivan turha. Mitä työntekijä tekee sillä tiedolla montako tuntia normaalia tuntityötä on kuussa kertynyt? Palkka maksetaan kuitenkin kokonaisuuden perusteella. Lomat, sairaslomat, saldovapaat ja arkipyhät kuitenkin vaikuttaat lukemaan. Ei kerro mitään ahkeruudesta tai tilipussista. Kuten yllä todettiin, aiheuttaa vain hämmennystä. Meilläkin pyydetty palkanlaskijaa poistamaan ko sivu eli tuhlaantuu palkanlaskijan aikaa.

Mervi Hynynen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Mervi Hynynen

- kun meillä palkanlaskija syöttää tunnit + muut tiedot, näkyy ensimmäisellä sivulla tunnit, ylityöt, vapaana pidettävät yms kaikki omilla riveillä erikseen ja toisella sivulla näkyy sitten samat tunnit uudelleen...ei mitään järkeä enää tuolla toistolla..

tekijä Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta.

Tulemme käyttämään ensi vuonna aikaa koko palkanlaskentaprosessin kehittämiseen tuntien kirjaamisesta hyväksynnän ja laskennan kautta aina velvoitteisiin asti. Tulemme ottamaan suunnittelussa huomioon myös tämän ehdotuksen. 

tekijä Sini Alamäki

Suosittelen myös hyödyntämään verkkopalkkaa. Tällöin palkansaaja saa laskelmansa näkyviin verkkopankissaan ja tulostamisen ongelmaa ei ole. Lisää verkkopalkasta voi lukea täältä Maventa Verkkopalkka – Netvisor tukiportaali  (tukisivu) sekä http://maventa.com/verkkolaskutus/lisapalvelut/verkkopalkka/  (palvelun oma sivu hyötyineen).

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Toisen sivun poistaminen käytöstä olisi ensiarvoisen tärkeää myös siksi, että lisäsivuistahan myös laskutetaan!

Turhia lisäkustannuksia asiakkaalle tai vastavuoroisesti palkanlaskijalla tuhrautuu enemmän aikaa koko laskelman tekemiseen...

Miika Toivonen
CHAMPION ***
tekijä Miika Toivonen

Moi! Onhan tämä kakkossivun poisto edelleen työlistalla? Verkkopalkka ei poista työaikakirjaussivun tarpeettomuutta laskelman ollessa muutenkin sekava.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Kyllä tämä toinen sivu, työaikakirjaukset saisi jäädä tulostumatta.

Anne Leppänen

KANNONPUU OY

Yhteisahontie 79 B

43300 Kannonkoski

puh. 0207 118780

0400-578 029

tekijä Elina Mononen1