peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Anonymous
Ei sovellu

Palkkalaskelmien peruutuksen massatoiminto

Tila: Aikataulutettu

Heippa,

Netvisorissa on pikkuhiljaa kaikenlaista hienoa massatoimintoa, mutta palkkalaskelmia ei vielä(kään) saa peruutettua massana.

Voisiko kuvitella että jossain vaiheessa palkanlaskentaprosessissa saisi palkkalaskelmia peruuteltua saman tapaisen toiminnon avulla kuin esim. valitaan kaikki ja merkitään käsitellyiksi??

Nopeuttaisi huomattavasti palkkojen käsittelyä peruutustapauksissa jos vaikka palkka-aineisto tulee ajon teon jälkeen korjattuna.

5 kommenttia
CONTRIBUTOR ***

Tämä olisi hyödyllinen! Teen yleensä joulukuun alussa koelaskennan ja tavanomaisesti useilla menee vero lisäprosentille jolloin pyydän heiltä uudet verokortit - ja perun koko koelaskennan. Muutenkin pitäisi olla mahdollista valita usean työntekijän laskelma jotka peruuttaa kerralla eikä niin että jokainen pitää erikseen rastittaa ja odottaa kun peruuntuu ja sitten seuraava. Siihen menee iäisyyksiä kun on useita tehtävänä yhdellä kertaa.

Anonymous
Ei sovellu

Lisäksi tämä toimento on tarpeellinen asiakkailla, joilla viedään varsinaisen laskennan jälkeen jakokäyrät laskelmille eli palkkalaskelmat joudutaan tekemään uudelleen.

Hei

Tänä vuonna tulemme panostamaan erityisesti palkanlaskennan tehostamiseen ja sujuva korjaamisprosessi on osa tätä uudistustyötä. Tämä ehdotus tullaan siis huomioimaan osana kokonaisuudistusta.

Alkuvuoden aikana koostamme muutostarpeita ja teemme suunnilmat ja loppuvuodesta käytetään aikaa teknisten muutosten tekemiseen. Muun muassa täällä Communityssä tulette näkemään aiheeseen liittyviä kyselyitä ja keskusteluja, joihin kannattaa omia ajatuksiaan tuoda esiin oman työn tehostamiseksi.

Hei

Valitettavasti palkkapuolella alkuvuoden arviot ovat heittäneet suunnitellusta. Erityisesti lomalaskennan kompleksisten muutosten kanssa painiminen on vienyt arvioitua enemmän aikaa.

Palkkaprosessin uudistaminen tulee olemaan seuraava suuren kokoluokan muutoksemme, jossa tämä korjaamisen massatoiminto ollaan edelleen toteuttamassa. Suunnitelmissamme on päästä koko peruuttamisesta tilanteissa, joissa korjaaminen on mahdollista kyseisessä vaiheessa.

Palkkaprosessia varten olemme keränneet käyttötarpeita ja oman näkemyksensä ehtii edelleenkin esittää tällä sivulla: Palkat - Palkanlaskennan tehostaminen

CHAMPION ***

Mitenhän tämä massaperuutusmahdollisuusasia etenee? Viimeksi eilen piti napsutella pitkä lista laskelmia takaisin kun napsasin vahingossa "Merkitse tulostetuksi" -nappia..