peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Palkkalistan ja kirjanpitotositteen tarkistus

tekijä Anonymous
Tila: Aktiivinen

Minusta olisi hyvä, jos palkkalistan ja kirjanpidon tositteen saisi näkymään tarkistettavaksi jo ennen laskelmien lähetystä / palkkojen maksua.

Niistä voisi etukäteen pikatsekata, että kaikki täsmää, eikä tarvitse sitten jälkikäteen korjailla jos joku rivi ei huomaamatta nousekaan tositteelle tms.

3 kommenttia
Taru Heinonen
CHAMPION ***
tekijä Taru Heinonen

Tiedäthän että kirjanpidon viennithän pystyy tarkistamaan jo palkanlaskentaa tehdessä sekä ennen tositteen luomista.

Palkanlaskentaa tehdessä näet käytetyt tilit välilehdeltä "palkanlaskijan näkymä" ja
Ennen kuin muodostat tositetta, voit esikatsella vielä tositteen kohdasta "Tositteen esikatselu"

Miika Toivonen
CHAMPION ***
tekijä Miika Toivonen

Palkanlaskijan näkymä -välilehden tarkistus ehkä toimisi jos palkansaajia on 1-2, mutta useampi kymmenen ja hitaasti vaihtuvat välilehdet (ja tositenäkymään verrattuna kohtalaisen sekava kyseinen välilehti) ei kyllä ole ratkaisu.

 

Tositteen esikatselukaan ei kaikissa tapauksissa pelasta, koska siinä vaiheessahan laskelmat on jo lähetetty eteenpäin. Esikatselunappi olisi varmaan hyvinkin mahdollista toteuttaa jo lähetysvaiheeseen, vielä kun laskelman sisältöön ja kirjauksiin pystyy vaikuttamaan sotkematta asioita.

Taru Heinonen
CHAMPION ***
tekijä Taru Heinonen

Totta, enpä ajatellut että tuo esikatselu on vast laskelmien lähetyksen jälkeen. Tuo voisi kyllä olla tosiaan ennen palkkalaskelmien lähetystäkin, kun isommissa palkoissa listojen veklausta edestakaisin ei oikein kannata edes tehdä 😉