peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Raportti, jolla kuukausittaiset tuloslaskelmat näkyvät vierekkäin

tekijä Anonymous
Tila: Toteutettu

Netvisoriin tarvitaan ehdottomasti kirjanpitäjän perustyökalu, eli raportti, jossa kuukausikohtaiset tuloslaskelmat tulostuvat vierekkäin.

Tämän avulla olisi helppo seurata, että kirjanpito ja yksittäiset kulut, esim. vuokrakulut ovat kuukausittain oikealla tasolla.

Monesta kilpailevasta ohjelmistosta tämä toiminto löytyy, joten eiköhän se pitäisi saada Netvisoriinkin

(löytyy kuulemma controller-osiosta, mutta sen avaaminen ei monessa pienessä yrityksessä ole tarkoituksenmukaista)

15 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Olen ehdottomasti samaa mieltä. Kuukausikohtainen raportti on kirjanpidon perusraportti. Tämä raportti on saatavissa lähes kaikissa perustasonkin kirjanpito-ohjelmissa. Controller -raportit ja analyysit ovat ihan kokonaan toinen juttu.

Tästä toiveesta on oltu yhteydessä Netvisoriin useampaan otteeseen. Toivotaan, että raportti saadaan pikimmiten käyttöön.

Päivi Kontu
CONTRIBUTOR ***
tekijä Päivi Kontu

Minäkin olen pyytänyt tätä jo vuosia, on niin peruskauraa!

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

Otamme vuoden 2016 raportoinnin kehittämisessä tämän huomioon. Idea on hyvä ja otetaan siihen vielä mukaan yritysten tarpeet niin tulee oikein käyttökelpoinen raportti.

T: Janne

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Kannatan ehdotusta.  Ominaisuus on kirjanpitäjän tärkeä työkalu, kuten jo yllä on esitetty. Raportti on käytössä myös monella asiakkaistamme ja he ovat tottuneet siihen vanhassa järjestelmässämme josta nyt olemme siirtymässä NV:n käyttäjiksi.   Emme voi yhden raportin vuoksi ottaa käyttöön lisämaksullisia ominaisuuksia ainakaan asaikkaan kustannuksella.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

Raportti alkaa olla julkaisukunnossa. Se saadaan käyttäjille toukokuussa. Tämä on ollut Netvisorin eniten kannatusta saanut idea.

Kiitos idean ilmoittajalle ja sitä äänestäneille.

T: Janne

Laura Sainio
VISMA
tekijä Laura Sainio

Hei!

Raportti julkaistiin tänään, ja se löytyy kirjanpidon raporteista nimellä "Tuloslaskelma, kuukausittain". Perusmuodossaan raportilla voidaan seurata tuloslaskelmaa kuukausitasolla, ja lisävalintoina raportille löytyy "Näytä muutosvertailu" tai "Näytä budjetti".

Kuisma Puurunen
CHAMPION *
tekijä Kuisma Puurunen

Kiitos! Excel-mäppäyskin oli tehty samalla, joka osaltaan helpottaa asioiden käsittelyä tietyissä tilanteissa.

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Erittäin hyvä parannus!

Taru Heinonen
CHAMPION ***
tekijä Taru Heinonen

Kiitos, tämä on erinomainen parannus!


Onko muilla samaa ongelmaa raportin kanssa, eli kun laittaa täpän kohtaan"Näytä muutosvertailu" saan virheilmoituksen

" Virheen tunniste: 474971... "

Leena Toivonen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Leena Toivonen

Hei,

Virheilmoitus näyttäisi tulevan minullekin, kun valittavana on pitempi raportointijakso kuin yksi kuukausi. Näyttäisi siltä, että muutosvertailun saa vain eri vuosien samoista kuukausista keskenään eli esim. huhtikuu 2016 ja huhtikuu 2015.

Tuohon koko vuodelta otettavaan kuukausivertailuun, johon siis tulevat kuukausien luvut nätisti rinnakkain olisi kiva saada myös joka kuukauden viereen sarake, jossa näkyisivät prosentit liikevaihdosta. Tämä voisi olla lisäominaisuus, jonka saisi tarvittaessa käyttöön.

Laura Sainio
VISMA
tekijä Laura Sainio

Hei Taru!

Kiitos ilmoituksesta, tutkimme asian.

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Taru,

Ongelman syy on selvillä ja pyrimme julkaisemaan korjauksen 12.5. viikkopäivityksen yhteydessä.

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Leena,

Ymmärsinköhän oikein?

Eli kun otetaan koko tilikauden raportti, niin näytetään jokaisen kuukauden osalta kuinka monta prosenttia kyseisen tilikauden liikevaihdosta on syntynyt sen kuukauden aikana? Vai haluaisitko että vertailu tehtäisiin yksittäisen kuukauden liikevaihtoon ja näin näkisi rivikohtaisesti prosentteina että mistä myynnistä kyseisen kuukauden liikevaihto on muodostunut?

Leena Toivonen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Leena Toivonen

Hei,

Tuokin on ihan hyvä idea, että nähdään prosentteina, miten liikevaihto on muodostunut vuoden aikana. Lähinnä tarkoitin kullekin kuukaudelle prosentteja siitä, paljonkin kunkin kuukauden kulut ovat kyseisen kuukauden liikevaihdosta.

Kuisma Puurunen
CHAMPION *
tekijä Kuisma Puurunen

Kysymys käytettävyyteen liittyen. Jos valitsen hakuehdoissa raportin aikarajaukseksi ylemmän vaihtoehdon mukaisesti esim. tilikausi 2016 ja Toukokuu, niin raportti näyttää silloin vain toukokuun kk-sarakkeen. Jos valitsen vastaavasti alemman aikarajausvaihtoehdon mukaisesti 1.1.-31.5.2016, niin raportti näyttää silloin kuukausittaiset sarakkeet niin kuin halusinkin.

Kuvitellaan että ylempi vaihtoehto tuottaisi automaattisesti näkyviin kumulatiiviset kk-saldot, eli kun valitsen tilikausi 2016 ja Toukokuu, raportti tuottaisi näkyviin sarakkeet tammikuusta toukokuuhun. Onko olemassa sellainen tilanne, jossa tämä olisi huono asia? Tällainen ainakin nopeuttaisi selvästi raportin tuottamista.