peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Raporttien tulostus nopeammaksi

Tila: Aktiivinen

Saisiko raporttien tulostuksessa ohituksen kohtaan:

Valitsemasi raportti muotoillaan paremmin tulostettavaksi soveltuvaan muotoon. Valitse haluamasi tulostusmuoto.

Tuo on mielestäni turha välivaihe ja olisi hyvä jos tuosta tulostuspainikkeesta tulisi heti pdf tuloste. Noita muotoiluja ei suurimmalta osalta tarvita ja joka kerta joutuu vielä erikseen painamaan muodosta raportti painiketta kun tuota tulostimen kuvaa painamalla se on jo valittu. Muotoiluja tarvitaan todella harvoin ja olen huomannut että vaikka niitä sinne laittaa niin samanlaisena kaikki kuitenkin tulostuu. Muotoiluille voisi olla ihan oma painike.

5 kommenttia

Tämähän menikin mielenkiintoiseksi, kun ennen on painettu tuosta tulostimen kuvasta ja sitten vielä tuosta muodosta raportti painikkeesta niin nyt on tullut lisää vielä ponnahdusruutu missä kysytään haluanko avata ohjelman Adobella vai jollakin muulla vai tallentaa tiedoston. Miksi näitä klikattavia ruutuja tulee lisää enenevässä määrin kun näistä juuri pitäisi päästä eroon ja vähän helpomman kaavan kautta pitäsi nämä toimet saada tehtyä?

Uskaltaako näitä ideoita enää tänne laittaa kun takapakkia tulee ja työmäärä lisääntyy?

CHAMPION ***

Juu, ei näin. Missähän nämä kauniit ja viisaat ideat syntyvät ja kuka luulee näistä olevan jotain hyötyä loppukäyttäjille. Ennen jos muodosta raportti-napilla on saanut raportin ruudulleen, niin nyt ainakin Chrome heittää suoraan tallennusikkunan ruudulle. Nyt taas järkeä käteen ja valoja päälle sinne kehitykseen eikä kiitos enempää näitä aivopieruja.

Hei Tuula ja Tuomo,

 

Muutos liittyy tällä viikolla pää- ja päiväkirjan tulostamiseen tehtyihin suorituskyvyn ensiapuparannuksiin joissa keskityttiin siihen, että isot raportit latautuvat nopeammin, ja että pienet raportit eivät enää takkua niissä yrityksissä joissa tositerivimäärä on valtava.

 

Samalla vähennettiin selaimelle jäävää kuormaa raportin tulostuksessa ja keskeytetään mahdottoman kokoisten raporttien tulostaminen jo alkuunsa, jotta Netvisorin käyttö ei jumiudu tällaisissa tilanteissa.  Lisäksi tehtiin tuo kuvaamanne muutos seuraavasta syystä: vaikka  Netvisor saisi muodostettua 500-sivuisen pdf-tiedoston selaimessa, niin kyseisen tiedoston avaaminen suoraan selaimessa jumittaisi sen. Tällä poistetaan kyseinen ongelma. 

 

Toimenpiteet, jotka nyt tehtiin, vaikuttavat myös koko palvelun yleiseen suorituskykyyn. Nämä muutokset ovat ensiapua vanhoihin raportteihin, mutta tulemme suunnittelemaan raportit kokonaan uusiksi käytettävyys huomioiden.

 

Terveisin,

Laura Sainio

Netvisor tuotekehitys

CHAMPION **

Minulla tulee suoraan pdf niin kuin ennenkin, ei kysele mitään millä haluaisi avata. Selaimena Chrome 

Minä käytän Firefoxia ja netistä tulostetutu avautuvat kuten Katilla eli suoraan, mutta Netvisorissa tulee tuo ylimääräinen ponnahdusruutu.

Laura, kun siellä tehdään parannuksia (toki hyvä että tehdään) niin kokemuksesta tiedän että AINA tulee meille kirjanpitäjille lisää klikkauksia. Oikeastaan en tiedä kannattaako ideoita enää lähettää jos se aina tietää takapakkia. Olen todella monta kertaa teille ergonomiasta puhunut ja tuntuu kuin kaikki kaikuisi kuuroille korville. Toki neljän lapsen äitinä tuo on niiiiiin tuttua; siis kotona.