peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
GURU ***

SEURANTAKOHDE OSTOLASKUJEN TALLENNUKSEEN

Tila: Arkistoitu

Ostolaskujen tallennukseen pitäisi ehdottomasti saada seurantakohteet. Tase-erien kalustot ostetaan yleensä ostolaskuilla jolloin seurantakohde lisäys olisi todella järkevä laittaa jo ostolaskun tallennusvaiheessa eikä siten että muodostunutta tositetta korjataan. Samoin jos joudut korjaamaan ostolaskuriviä niin taas korjataan tositteelle seurantakohde. Tiliotteiden käsittelykin on nopeampaa kun laskut pyöritetään ostoreskontran puolella eikä tilisiirtoina.

Seurantakohde on todella hyvä monissa kohdissa (saamiset osakkailta ja omaisilta, lainat jne.) mutta voi olla että tuota ei osata riittävästi käyttää. Ainakin itse en alkuvaiheessa Netvisorin käyttöä ymmärtänyt tuon hyötyjä esim. tase-erittelyyn.

3 kommenttia
CHAMPION **

Tästä on jo aiempi kehitystoive Seurantakohteen valinta mahdolliseksi ostolaskulla Kannattaa käydä laittamassa äänet sinne, ettei hajaudu liikaa.

GURU ***

On äänestetty sitäkin, kun ei vaan mitään tapahdu vaikka kuinka äänestää Hymiö Onnellinen

Hei Tuula,

 

Arkistoin idean täältä Communitysta,  mutta kuten jollekin toiselle tekemällesi tiketille taisinkin jo vastata että seurantakohteen asetus on tulossa ainakin jaksotuksen yhteyteen ja mietimme vielä erikseen että lisätäänkö tämä myös ostolaskulle.