peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tuula Jehkonen
GURU ***

SEURANTAKOHTEIDEN LISÄYS

tekijä Tuula Jehkonen
Tila: Aktiivinen

Voisiko seurantakohteita saada lisättyä useita perätysten ettei välillä tarvitse käydä seurantakohteet välilehdellä? Jos lisään seurantakohteen ja painan tallenna, sitten kirjoitan uuden ja painan taas tallenna jne. niin vain viimeisin tallentuu eli nyt pitää joka tallennuksen jälkeen mennä kohtaan seurantakohteet ja lisää uusi ja se tallennetaan ja taas seurantakohteet ja lisää uusi ja se tallennetaan ja tätä jatketaan niin monta kertaa kuin lisättäviä seurantakohteita on. Tuo tallenna painike ei siis tallenna mitään vaan vasta menemällä kohtaan seurantakohteet tapahtuu tallennus.

4 kommenttia
Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Tuula ja muut,

Kuinka usein tulee vastaan tilanteita jossa seurantakohteita pitää luoda monta kerrallaan?

Tuula Jehkonen
GURU ***
tekijä Tuula Jehkonen

Jollekin asiakkaalle muutaman kerran vuodessa kun pyörii paljon hankkeita mitä aina lisätään muutama kerrallaan. Sinänsä tämä on minusta vähän hölmöä ettei voi luottaa tuohon lisää juttuun. Lisäksi kun seurantakohteita lisätään ja niille tilit; niin aina kun olet lisännyt kohteelle yhden tilin niin näyttö palaa ihan ylös. Seurantakohteella on yleensä useampi kuin yksi tili joten tämäkin on turhaa rumppausta ylös-alas. Ja kun kustannuspaikkoja on kymmeniä ja ne on numeroitu numerojärjestykseen niin voit varmaan arvata että joka kerta listaa kelataan ihan alas saakka.

Pasi Tasanen
CHAMPION ***
tekijä Pasi Tasanen

Hyvä esimerkki on vaikkapa TVL alla pyöritettävä sijoitusyhtiö, joka harjoittaa pörssiosakkeilla kauppaa. Seurantakohteilla on kätevää pyörittää hankintamenoja per osake. Näissä kirjanpitoa tehdään yleensä harvemmalla syklillä. Kun nappaa vaikkapa Nordnetista pihalle vuoden tapahtumat on siitä helppo tsekata millä osakkeilla kauppaa on tehty. Sen pohjalta sitten luon seurantakohteita Netvisoriin kerralla isomman määrän.

Ida Ketola
CHAMPION ***
tekijä Ida Ketola

Näitä tilanteita tulee joka kuukausi, kun ostolaskuilla ostetaan tavaraa varastoon, eikä sitä saa ostoreskontrassa merkittyä mitenkään lisäykseksi. Helpottaisi ehdottomasti kun saisi massana valita tapahtumat tietylle seurantakohteelle.