peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
GURU ***

Sähköinen allekirjoittaminen

Tila: Aktiivinen

Hei

Sähköseen allekirjoittamiseen on mahdollista lisätä muitakin dokumentteja kuin tilinpäätökset. Esim. pöytäkirjat lisään tänne allekirjoitettavaksi, mutta niihin pitää jokaiseen kirjoittaa vastaanottajat erikseen vaikka suurin osa nimistä on jo esim. tilinpäätöksen perustiedoissa. Saisiko tähän jonkun vetovalikon mistä henkilöt sähköpostiosoitteineen voisi valita ettei jokaista joka ikinen kerta tarvitse käsin kirjoittaa?

2 kommenttia
GURU ***

Lisäksi kun olet lähettänyt useita sähköisiä allekirjoituksia, esim. nyt tilanne konsernista missä on monta yhtiötä niin kun tilintarkastaja tekee viimeisen allekirjoituksen niin minulle tulee ilmoitus: Kaikki kutsutut ovat nyt allekirjoittaneet. Mutta tässä ilmoituksessa ei lue minkä yhtiön allekirjoituksista on kyse. Siis monta yhtiötä missä kaikissa sama tilintarkastaja. Saisiko tähän korjauksen, että tiedän mikä yhtiö on valmis ja minkä yhtiön tilinpäätöksestä nimiä vielä puuttuu?

GURU ***

Hei

Laitoin tästä tukipyynnön aamulla.

Tilinpäätökseen oli kutsuttu allekirjoitukset toimitusjohtajalta, hallituksen jäseniltä sekä tilintarkastajalta. Kaikki muut ovat allekirjoittaneet paitsi tilintarkastaja joten kun tulostan tilinpäätöksen Netvisorista tilinpäätöksen siellä ei näy sähköisen allekirjoituksen merkintää. Tilintarkastaja laittoi tilintarkastuskertomuksen missä oli tilinpäätös ja siinä merkintä sähköisestä allekirjoituksesta, allekirjoittajana oli toimitusjohtaja ja hallituksen jäsenet. Molemmissa näissä on sama arkistoviite. Saako tilintarkastaja tulostettua tilinpäätöksen sähköisillä allekirjoituksilla vaikka tilintarkastajan allekirjoitus puuttu? Itse en sellaista Netvisorista löytänyt.