peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION ***

Sopimuslaskutuksen laskujen päiväykset

Tila: Aktiivinen

Sopimuslaskutus työkalun asetukset ovat jääneet kehitysvaiheessa hieman kesken laskun päiväyksien asettamisen osalta. Tarvitaan kenttä laskun päiväys ja maksuehdon määrittely tästä päivästä. Jos esimerkiksi halutaan tehdä sopimuslaskuja joissa on 15. päivä laskun päivä ja tästä eräpäivä 14pv netto. Laskutuskauden viimeinen päivä määrittely ei mahdollista sitä, että laskun päiväykseksi saa 15. päivä kun kuukausien pituudet vaihtelevat. 

 

 

4 kommenttia
CONTRIBUTOR ***
Tähän odotan itse muutosta todella kovasti. Päiväysvalintaa lupailtiin jo vuosi sitten.
CHAMPION ***

Eikö voi käyttää arvopäivää, joka ajaa käytännössä saman asian ja yliajaa eräpäivän laskemisen laskun päiväyksestä?

CHAMPION ***

Aineistopäivä ja aineistojen muodostamispäivä ja käytä muodostamispäivää laskun päiväyksenä combo tekee kuukausittain päiväykset eri päiville kun kuukauden pituudet vaihtelee. Laskun päiväyksen määrittely vaan toimisi paljon paremmin. Meillä esim. asiakas haluaa ja sopimukseen on kirjoitettu, että laskutuspäivä on 15. päivä. Tällöin laskussa on syytä lukea 15. päivä laskutuspäivänä.

CONTRIBUTOR ***
Meillä on eräällä asiakkaalla laskutettavia, joilla laskutuskausi saattaa olla mitä tahansa väliltä esim. 1.1. - 30.4. ja laskupäivän pitäisi olla 1.3. Laskupäivä on saatu kikkailtua laskuille, joiden laskutuskauden alkamispäivä on välillä 1.2. - 31.3., mutta nämä laskut pitää muodostaa manuaalisesti, koska laskun päiväys on kikkailtu muodostuspäivällä. Lisäksi monissa koreissa eräpäivä tulee väärin, vaikka on yritetty arvopäivillä ja ilman. Helpottaisi siis kummasti jos päiväykseen tulisi jonkinlainen muu ratkaisu.