peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

Sopimuslaskutus, laskun päiväys ja eräpäivä ennen sopimuskautta

Tila: Arkistoitu

Hei

Sopimuslaskutuksessa ei ole nyt ominaisuutta, jolla pystytään luomaan laskulle päiväys ja eräpäivä ennen sopimuskautta. Esimerkki tilanne ennakkolaskutuksesta: sopimuskausi 1.6.2016 - 30.6.2016, laskun päiväykseksi halutaan 1.5.2016 ja laskun eräpäiväksi halutaan 15.5.2016.

Varsinainen tuotekehitysidea on, että aineistopäivä valikkoon tuodaan valinta "Laskutuskautta edeltävän kuukauden ensimmäinen päivä", josta maksuehto 14 vrk netto voidaan laskea. Tai vaihtoehtoisesti toiminto, jolla voidaan itse asettaa kaikille/halutuille laskuille tuleva teksti laskutuskaudesta halutuksi.

2 kommenttia

Hei Jouni,

Tuomme sopimuslaskutuksen asetuksiin kentän "arvopäivä", joka tulee mahdollistamaan tämän toiveen. Julkaisu tulee tämän osalta tapahtumaan lähiviikkoina.

CONTRIBUTOR ***

Tähän samaan aiheeseen liittyen. Olisiko mahdollista päästä valitsemaan myös laskun päiväys? Tällä hetkellä ainoa vaihtoehto näyttää olevan se, että kikkailee aineiston muodostumispäivän kanssa. Olisi kuitenkin hienoa jos aineston saisi muodostettua etukäteen, jotta sen voisi tarkastaa tarpeen vaatiessa ennen lähetystä.

Esimerkkinä tilanne:

Laskutuskausi 20.1.2018-19.2.2018

Laskun päiväys pitäisi olla 1.1.2018, jolloin aineisto muodostetaan 19 päivää ennen aineistopäivää joka on laskutuskauden ensimmäinen päivä, ja laitetaan raksi ruutuun.

Laskut pitäisi myös lähettää viimeistään 1.1.2018, mielummin jo pari päivää aiemmin jos mahdollista.

Vai onko tähän nyt joku niin simppeli ratkaisu etten ymmärrä sellaista edes ajatella (siis joku muu kuin vaihdetaan lähetyspäivää).

Edellä mainittu ei ole ongelma sitten kun on saatu homma rullaamaan luotettavasti ja laskut voi laittaa automaattisesti lähtemään.

Tuo arvopäivä/eräpäivä nyt korjasi jo sen isoimman ongelman, kiitos siitä.