peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Anonymous
Ei sovellu

Sotu-vähennys kk-velvoitteilla

Tila: Aikataulutettu

Sotu-vähennys pitäisi saada kirjattua kk-velvoitteita tehdessä omaan kenttäänsä, jonka kautta vähentäisi sotu-maksun määrää automaattisesti. Samasta kentästä voisi tehdä ohjauksen suoraan vuosi-ilmoitukselle?

3 kommenttia
CONTRIBUTOR ***

Tämä ominaisuus olisi myös hyödyllinen, mm. helpottaa selvittämistä esim. missä kuussa sotuvähennyksiä on tehty ja täsmäyttäminenkin on helpompaa, kun ei muuta varsinaista sotumaksun alaista palkkasummaa vaan vähentää maksettavaa määrää. Ja tuo ominaisuus, että tulisi suoraan ohjauksella vuosi-ilmoituksella oikeaan kohtaan helpottaisi myös vuosi-ilmoitusten tekemistä. Näiden tietojen kerääminen jälkikäteen vuosi-ilmoitus-vaiheessa on paikoin hieman haasteellista.

Hei

Olemme uudistamassa palkanlaskentaprosessiamme, jonka yhteydessä tullaan käymään läpi koko putki erilaisten palkkatietojen koostamisesta palkkojen laskemisen kautta aina velvoitteisiin asti. Tulemme huomioimaan tämän toimintaa tehostavan tarpeen kun muokkaamme velvoitteiden käsittelyä.

En nyt tietoisesti vielä laita tätä ideaa aikataulutetuksi, koska tulemme ensin tekemään palkanlaskentaprosessin uudistamisen ja vasta tämän jälkeen velvoitteet huomioiden jo valmistautumisen tulorekisteriin. Kun palkanlaskentaprosessin muutoksissa päästään pidemmälle, aikataulutetaan velvoitteisiin tehtävät muutokset. Tällöin tulen palaamaan tähänkin kehitysideaan. 

Sotuvähennyskenttä tullaan ratkaisemaan tulorekisteri-ilmoituksen työnantajan erillisilmoitukselle eli 2019 alkaen.