peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION ***

Suljettujen tilikausien/kausien kohdistamattomien maksujen/suoritusten "kuittaus" mahdollisuus

Tila: Toteutettu

Kohdistumattomat viitesuoritukset ja tiliöimättömät ostolaskut pitäisi pystyä kuittaamaan vanhoilta vuosilta/kausilta jotta tuon widgetin itse tarkoitus ja hyöty toteutuisi. Tällä hetkellä siellä voi olla vuosia vanhoja kohdistamattomia suorituksia/tiliöimättömiä laskuja joita ei pysty ilmesesti "nollamaan" ilman että sotkisit kirjanpidon ensin.

2 kommenttia

Hei Taru!

Kyllä, widgettien tulee kertoa oikeaa/ajankohtaista tietoa tai muuten widgetin itse tarkoitus ei toteudu ja ne jätetään huomiotta.  Tutkitaan miten saadaan ongelma kohdistumattomien viitesuoritusten ja tiliöimättömien laskujen kanssa korjattua ja tehdään tähän päivitys. En lähtisi ehkä tekemään erikseen "kuittaustoimintoa", vaan ennemminkin tarkistetaan ja tutkitaan millä perusteella widget saadaan raportoimaan ajankohtainen luku ja tehdään korjauspäivitys.

Aloitusnäkymiä päivitetään viikkojulkaisujen yhteydessä ja varmasti tämä ongelma sieltä lähiviikkoina poistuu. Kiitos kaikille ongelman raportoinnista!

Moi!

Tulemme muuttamaan tiedotusnäkymässä kohdistumattomien viitesuoritusten lukumäärää niin, että se näyttää kohdistumattomat viitesuoritukset ainoastaan avoimilta tilikausilta. Luvusta porautuessa käyttäjä ohjataan suoritukset-listaan, jossa sielläkin rajataan näkyviin suoritukset ainoastaan avoimilta kausilta. Näin kyseinen luku näyttää ajankohtaista ja käsiteltävissä tietoa ja vanhat käsittelemättä jätetyt jätetään huomiotta.

Korjaus on nyt työnalla ja julkaistaan uuden käyttöliittymän päivityksessä tässä kesän aikana.