peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
GURU ***

TARKASTAMATTOMAT TILIÖINNIT

Tila: Toteutettu

Voisiko tarkastamattomat tiliöinnit valikosta poistaa täpän jossa kaikki on automaattisesti valittuna. Kiireessä on tullut useammankin kerran vahinkopainallus jolloin kaikki (yleensä useita satoja) on menneet hyväksytyksi. Nuo kaikki saa itsekin valittua helposti mutta jos itse valitset ruksit kaikista pois ja jos yhdenkin tapahtuman välillä hyväksyt niin valintaruksi palautuu takaisin kaikkiin muihin tapahtumiin ja taas pitää muistaa ottaa ruksit pois. Aika hidasta myös on jälkikäteen pääkirjasta perata tapahtumia.

6 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen

Mielestäni myös haku toimintoa voisi parantaan ja voisi hakea esimerkiksi tietyn kuukauden tarkastamattomat.

CHAMPION *

Tälle pitäisi laskea mukaan vielä 6 ääntä lisää, koska tälle oli kaksi päällekäistä kehitysideaa, joita oli jo äänestetty.

Päällekäiset ideat: TARKASTAMATTOMAT TILIÖINNIT HYVÄKSYNTÄ & Tarkastamattomien tiliöintien yms. kuittaus

CHAMPION *

Hei

Kuinka usein käytätte tuota massahyväksyntää, vai hyväksyttekö yleensä jokaisen erikseen?

GURU ***

Hei

Osalla asiakkaista joutuu käymään läpi melkein jokaisen erikseen (sekä myynti- että ostotiliöinnit), osalla taas myyntilaskut massana ja ostolaskut selaan näytöllä ja jätän aluksi hyväksymättä ne jotka joutuu tarkemmin katsomaan. Vaikka asiakas tiliöi ostolaskut niin näytöllä selatessa pistää myös virheellisen kirjaukset silmään ja ne saa jo tässä vaiheessa korjattua.

Hei Tuula!

Päivitimme tarkastamattomien tiliöintien näkymää niin, että nyt päivämäärärajaus pysyy paikallaan vaikka hyväksyy välissä yksittäisiä tiliöintejä. Lisäksi muutimme valintaruutujen logiikan niin päin, että oletuksena täpät eivät ole ruudussa. Tämä turvaa sitä, ettei tiliöintejä tule vahingossa hyväksyttyä massana.

GURU ***

Hei Laura

Onpas hyvä uutinen heti aamusta kun viikon lomailun jälkeen töihin palasin.

Mukavaa työviikkoa kaikille!