peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

Tarjouksen ja tilausvahvistuksen lähettäminen sähköpostitse

Tila: Toteutettu

Hei,

Sellainen tarve olisi varastonhallintaa ja tilauskäsittelyä käyttävillä asiakkaille, että tarjoukset ja tilaukset saisi lähetettyä omalla saateviestillä sähköpostitse kuten myyntilaskutkin.

Lisäksi järjestelmän pitäisi erottaa tilaus- ja tarjousvaiheen lähetykset varsinaisen myyntilaskun lähetyksestä eritoten silloin kun asiakkaalle halutaan lähettää lasku verkkolaskuosoitteella.  Verkkolaskuosoite ei saisi tulla edes vaihtoehdoksi tarjous / tilaus vaiheissa.  Vasta varsinaiset laskuthan asiakas haluaa vastaanottaa ostoreskontraansa.

Ystävällisin terveisin,

Ari Murtomäki

Asiakkuusjohtaja, KTM

010 322 2010

044 334 8000

ari.murtomaki@talousruutu.fi

Hatanpään valtatie 18, 33100 TAMPERE

KESKUS 010 322 2000

3 kommenttia

Moi Ari,

ainakin tuo tullaan tekemään mahdolliseksi, että myyntitarjoukset ja -tilaukset voi lähettää sähköpostilla samaan tapaan kuin laskutkin. Tuohon ei-verkkolaskuna lähettämiseen en osaa ottaa kantaa tällä hetkellä, mutta tuo sinun ehdotuksesi on looginen, joten otetaan se huomioon muutoksia tehtäessä.

Hei Ari,

Saamme ostotilauksen lähettämisen julkaistua lähiviikkoina. Tämän jälkeen jatkamme tarjouksen ja myyntitilauksen osalta ja tavoitteena on saada nämä julkaistua tämän vuoden aikana.

Hei,

 

Tarjousten ja tilausten lähettäminen sähköpostilla on toteutettu jo aiemmin, nyt myös toimittajakirjeiden lähettäminen sähköpostilla on mahdollista.